ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο «επαναστάτης» των επιχειρήσεων στις 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα

Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου 2012, 13:15 / Ανανεώθηκε 10 Οκτωβρίου 2012, 13:15
Ο «επαναστάτης» των επιχειρήσεων  στις 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα
Facebook Twitter Whatsapp
Τις «επαναστατικές» τεχνικές και μεθόδους του, βασισμένες στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, εφαρμοσμένες στην υπηρεσία της επιχειρηματικής ηγεσίας, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ο Dr. Srini Pillay, διεθνώς καταξιωμένος πρωτοπόρος-ερευνητής στον τομέα των νευρο-επιστημών.
Τις «επαναστατικές» τεχνικές και μεθόδους του, βασισμένες στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, εφαρμοσμένες στην υπηρεσία της επιχειρηματικής ηγεσίας, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ο Dr. Srini Pillay, διεθνώς καταξιωμένος πρωτοπόρος-ερευνητής στον τομέα των νευρο-επιστημών.
Ο Dr. Pillay θεωρείται ο άνθρωπος που έφερε την επανάσταση στην εκπαίδευση επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών, καταδεικνύοντας ότι ο ίδιος μας ο εγκέφαλος μπορεί να γίνει ο πλοηγός του τρόπου που τα στελέχη αισθάνονται, σκέπτονται, αποφασίζουν, δρουν, αλλά και επιχειρούν για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία τους.

Μέσα από αυτό το διαδραστικό και βιωματικό σεμινάριο θα δείξει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν, όχι μόνο να αντιμετωπίσουν το άγχος και τυχόν φόβους που δημιουργούνται λόγω του σύγχρονου ανταγωνιστικού και ανασφαλούς περιβάλλοντος, αλλά κυρίως πώς να «ξεκλειδώσουν τις κρυμμένες δυνάμεις» που έχουν μέσα τους και να αναδείξουν τις ενεργές εκείνες δεξιότητες που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων και την επίτευξη ατομικών και εταιρικών στόχων.

Ο Dr. Pillay, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard των ΗΠΑ, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας NeuroBusiness Group (NBG) και συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου: “Life Unlocked: 7 Revolutionary Lessons to Overcome Fear”, είναι ο αποκλειστικός ομιλητής του βιωματικού σεμιναρίου με κεντρικό μήνυμα «Ενισχύστε την προσαρμοστικότητά σας. Βάλτε το μυαλό σας στο παιχνίδι», που θα διοργανωθεί από την Εταιρεία Συμβούλων, SARGIA Partners, στις 16 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton.

Ο κορυφαίος επιστήμονας θα μεταφέρει στο ελληνικό κοινό την εμπειρία του στην έρευνα απεικόνισης του εγκεφάλου και στις διαταραχές του φόβου και του άγχους και κυρίως την επαναστατική εφαρμογή των μεθόδων της νευροεπιστήμης στο χώρο του επιχειρείν.

Μοναδικό στο είδος του, το Σεμινάριο “Build Resiliency > Get Your Brain in the Game”, έρχεται να συμβάλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης των συνεπειών της υφιστάμενης κρίσης και να μεταφέρει στην επιχειρηματική ηγεσία τη γνώση από τη νευροεπιστήμη.

Γι΄ αυτούς τους λόγους απευθύνεται σε decision-makers και στελέχη όλων των βαθμίδων, όπως επιχειρηματίες, ανώτατα διευθυντικά στελέχη, managers, επικεφαλείς ομάδων, ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και πανεπιστημιακούς και ερευνητές που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

Η νευροεπιστήμη μπορεί να γίνει το εργαλείο για αποτελεσματικότερο «επιχειρείν» και το Σεμινάριο Ηγεσίας της SARGIA Partners θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να το διαπιστώσουν.