ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεπέρασε τους 100.000 συνδρομητές ο ΟΤΕ TV

Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου 2012, 15:39 / Ανανεώθηκε 15 Οκτωβρίου 2012, 15:39
Ξεπέρασε τους 100.000 συνδρομητές ο ΟΤΕ TV
Facebook Twitter Whatsapp
Τις 100 χιλιάδες ξεπέρασε η συνδρομητική βάση του ΟΤΕ TVμε την υπηρεσία να κερδίζει σταθερά την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.
Τις 100 χιλιάδες ξεπέρασε η συνδρομητική βάση του ΟΤΕ TVμε την υπηρεσία να κερδίζει σταθερά την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.

«Η τηλεόραση αποτελεί βασικό πυλώνα της εμπορικής στρατηγικής του ΟΤΕ. Επανατοποθετηθήκαμε στην αγορά περίπου ένα χρόνο πριν με την εμπορική διάθεση της δορυφορικής υπηρεσίας, προσφέροντας πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο, τιμές προσιτές σε όλουςεύκολη πρόσβαση από παντού και αλλάξαμε τα δεδομένα στην αγορά εξασφαλίζοντας περισσότερες επιλογές για τους τηλεθεατές. Η δυναμική ανάπτυξη που καταγράφει η υπηρεσίακαι η ενίσχυση της συνδρομητικής μας βάσης αποδεικνύει ότι ο OTE TV κερδίζει σταθερά έδαφος στην ελληνική αγορά. 

Επιπλέον επιβεβαιώνει ότι, παρά την ύφεση, η συνδρομητική τηλεόραση έχει ακόμη σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στη χώρα μαςΑξιοποιώντας αυτή τη δυναμική, δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την υπηρεσία με ποιοτικότεροπεριεχόμενο και προηγμένες υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας ακόμη πλουσιότερη τηλεοπτική εμπειρία για τους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.  
    
Η δυναμική ανάπτυξη της συνδρομητικής βάσης του OTE TV ακολουθεί τη συνεχή ενίσχυση της πλατφόρμας με νέα κανάλιαπροηγμένες υπηρεσίεςκαι περιεχόμενο σε υψηλή ευκρίνειαΣήμερα, η συνδρομητική υπηρεσία του OTE TV προσφέρει περισσότερα από 55 θεματικά κανάλια και κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, καθώς επίσης το πλουσιότερο περιεχόμενο HD στην αγορά χωρίς επιπλέον χρέωση. 

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφικές ταινίες και σειρές σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοσηαποκλειστικές μεταδόσεις από κορυφαίες αθλητικές διοργανώσειςκαι αθλητικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, μουσική, lifestyle και ειδησεογραφία, σε τιμές που ξεκινούν από 14,90 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσίες on demand καιcatch-up για πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα προγράμματα και μεγαλύτερο έλεγχο περιεχομένου 

Αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, ο OTE TV σύντομα θα εμπλουτιστεί με επιπλέον κινηματογραφικά και αθλητικά κανάλια αλλά και νέες υπηρεσίες.