ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Iστορικό ανοδικό ρεκόρ για τον S&P στη Wall Street

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2013, 23:01 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2013, 23:01
Iστορικό ανοδικό ρεκόρ για τον S&P στη Wall Street
Facebook Twitter Whatsapp

Αισθητή ήταν στο τέλος της σημερινής τελευταίας συνεδρίασης του χρηματιστηριακού πενθήμερου η κάμψη του σύνθετου δείκτη Nasdaq Composite (μετοχές ναυτιλίας, τεχνολογίας) στο χρηματιστήριο μετοχών Νέας Υόρκης.

Συνεχίζει την άνοδό του ο δείκτης S&P, ενώ αισθητή ήταν στο τέλος της σημερινής τελευταίας συνεδρίασης του χρηματιστηριακού πενθήμερου η κάμψη του σύνθετου δείκτη Nasdaq Composite (μετοχές ναυτιλίας, τεχνολογίας) στο χρηματιστήριο μετοχών Νέας Υόρκης.

O δείκτης αυτός απώλεσε 24 μονάδες σήμερα (-0,66%) και συρρικνώθηκε εν τέλει στις 3.587.

Ανεπαίσθητη ήταν, πάντως, η σημερινή υποχώρηση για τον βιομηχανικό Dow Jones που τερμάτισε την 3η βδομάδα του μηνός Ιουλίου στις 15.544 μονάδες (-0,03%), με ημερήσια απώλεια μόλις τεσσάρων μονάδων.

Τον Nasdaq Composite έρριξαν, σήμερα, οι εκτεταμένες ρευστοποιήσεις στις μετοχές εταιρειών προηγμένης τεχνολογίας, συγκεκριμένα των Google, αλλά και Microsoft.

Τέλος σε ό,τι αφορά τον ευρύ δείκτη S&P -των 500 μετοχών- σήμερα έκλεισε πρακτικά αμετάβλητος και μάλιστα χάρη στο ανατρεπτικό πρότερων απωλειών «φίνις» του στη συνεδρίαση της Παρασκευής και με ένα ανοδικό ιστορικό ρεκόρ -στις 1.692,09 μονάδες (τελική απώλεια 2 μονάδων, 0,1%).

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr