ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

"[email protected] : Συνεργασία με Aztec Money για την ενίσχυση της ρευστότητας του εμπορίου

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2013, 12:57 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2013, 12:57
 "Retail@Link : Συνεργασία με Aztec Money για την ενίσχυση της ρευστότητας του εμπορίου
Facebook Twitter Whatsapp

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για την παροχή μιας ολοκληρωμένης & ασφαλούς λύσης, η οποία αναλαμβάνει την αγορά ανεξόφλητων τιμολογίων και την εξυπηρέτηση του ποσού που έχει τιμολογηθεί, με τους όρους που έχει ορίσει η εταιρεία-εκδότης του τιμολογίου

H [email protected], μέλος του ομίλου Entersoft και η Aztec Money ενώνουν τις δυνάμεις τους για η χρηματοδότηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και του ελληνικού εμπορίου.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για την παροχή μιας ολοκληρωμένης & ασφαλούς λύσης, η οποία αναλαμβάνει την αγορά ανεξόφλητων τιμολογίων και την εξυπηρέτηση του ποσού που έχει τιμολογηθεί, με τους όρους που έχει ορίσει η εταιρεία-εκδότης του τιμολογίου. Η Υπηρεσία θα υποστηρίζεται από την πλατφόρμα της [email protected], για την εξασφάλιση της ασφαλούς διαχείρισης, διακίνησης & αρχειοθέτησης των τιμολογίων, τη διασφάλιση σε περίπτωση ελέγχου καθώς επίσης και την ενημέρωση μεταξύ των συναλλασσομένων σχετικά με την κατάσταση (status) κάθε τιμολογίου.

Μέσα από τη συνεργασία τους η [email protected] και η Aztec Money, προσφέρουν στις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις:

• Την πολύτιμη & απαραίτητη ρευστότητα, η οποία εξασφαλίζει την ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα & λειτουργία, χωρίς factoring, δάνεια ή πιστωτικές επιστολές.
• Την εξυπηρέτηση των οφειλών για τις εταιρείες-παραλήπτες προς τις εταιρείες-εκδότες και την παροχή πρόσθετου χρόνου εξόφλησης.
• Ασφάλεια, νομιμότητα και ευκολία διαχείρισης των διακινούμενων τιμολογίων, μέσα από την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της [email protected]
• Περιβάλλον κοινής ορατότητας και ενημέρωσης για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr