ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προκήρυξη για τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΧΣ

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2013, 15:14 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2013, 15:14
Προκήρυξη για τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΧΣ
Facebook Twitter Whatsapp

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση το νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα επιλεγεί από ειδική επιτροπή και θα προσληφθεί με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, μετά από την έγκριση του Euro Working Group. 

Tην προκήρυξη για τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δημοσίευσε το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση το νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα επιλεγεί από ειδική επιτροπή και θα προσληφθεί με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, μετά από την έγκριση του Euro Working Group. 

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 9η Αυγούστου του 2013. 

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

*Εκπαίδευση: Πτυχίο πανεπιστημίου, ιδανικά στα Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά. Θα εξεταστούν και οι αιτήσεις υποψηφίων με τίτλο σπουδών στη Λογιστική ή την Νομική.

*Γλώσσες: Τέλειος χειρισμός της αγγλικής γλώσσας

*Εργασιακή εμπειρία: Ο Αναπληρωτής CEO του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα επιλεγεί μεταξύ υποψηφίων με εμπειρία είτε στην επενδυτική και λιανική τραπεζική είτε στα χρηματοοικονομικά.

*Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ακόμα ισχυρές αναλυτικές ικανότητες και μια ευρεία γνώση για επιχειρηματικά θέματα, καθώς και να είναι διατεθειμένοι να δουλεύουν υπό συνθήκες πίεσης.

*Το νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα προσληφθεί εφόσον δεν υπάρχουν νομικά ή προσωπικά κωλύματα και περιορισμοί, όπως αναφέρεται στο άρθρο 4 του νόμου 3864/2010.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr