ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βραβεία Στέλιος Χατζηιωάνου για την επιχειρηματική συνεργασία

Δημοσίευση 23 Ιουλίου 2013, 15:39 / Ανανεώθηκε 23 Ιουλίου 2013, 15:39
Βραβεία Στέλιος Χατζηιωάνου για την επιχειρηματική συνεργασία
Facebook Twitter Whatsapp

Τα Βραβεία προωθούν την επιχειρηματική δικοινοτική συνεργασία σε όλη την Κύπρο δίνοντας σε υποσχόμενα επαγγελματικά εγχειρήματα τη χρηματοδοτική ώθηση που χρειάζονται για να μεγαλώσουν.

 Mέχρι δέκα βραβεία των 10.000 ευρώ θα δοθούν  στις επιχειρηματικές ομάδες που θα επιδείξουν την καλύτερη δικοινοτική συνεργασία και αμοιβαία εμπιστοσύνη σε μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Στέλιος" του Στέλιου Χατηιωάννου στις 10 Σεπτεμβρίου. Τα Βραβεία Στέλιου Χατζηιωάννου για την Επιχειρηματική Συνεργασία στην Κύπρο δημιουργήθηκαν από το δημιουργό της easyGroup, σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, και από το 2009 έχουν καταστεί ορόσημο στο νησί με βραβεία αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ να έχουν δοθεί μέχρι σήμερα σε 20 συνεταιρισμούς που αποτελούνται από ένα/μία Ελληνοκύπριο/α και ένα/μία Τουρκοκύπριο/α επιχειρηματίες.

Τα Βραβεία προωθούν την επιχειρηματική δικοινοτική συνεργασία σε όλη την Κύπρο δίνοντας σε υποσχόμενα επαγγελματικά εγχειρήματα τη χρηματοδοτική ώθηση που χρειάζονται για να μεγαλώσουν. Οι νικήτριες συνεργασίες επιδεικνύουν επιχειρηματικό πάθος, μια μοναδική και γερή επιχειρηματική ιδέα και μια αφοσίωση στο να φέρνουν κοντά τις κοινότητες της Κύπρου προς όφελος του νησιού.

Για να θεωρηθείτε επιλέξιμοι και να κερδίσετε ένα από δέκα βραβεία των 10.000 ευρώ ανά ομάδα, πρέπει να υποβάλετε αίτηση μέχρι τις 16 Αυγούστου και να ικανοποιείτε τα ακόλουθα κριτήρια:
- Πρέπει να είστε τουλάχιστον ένας/μία Ελληνοκύπριος/α και ένας/μία Τουρκοκύπριος/α που εργάζονται μαζί σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα.
- Και οι δύο σας πρέπει να έχετε γεννηθεί στο νησί της Κύπρου.
- Η δημιουργία νέων ομάδων ως αποτέλεσμα της βράβευσης ενθαρρύνεται θερμά αφού είναι ένα μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
- Οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες πρέπει να έχουν ως βάση το νησί της Κύπρου και να είναι διαθέσιμες σε πελάτες σε όλο το νησί.
- Πρέπει να μπορείτε να επικοινωνείτε στα Αγγλικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
- Το μέγεθος της επιχείρησης και η κερδοφορία της θα χρησιμοποιηθούν ως επιπρόσθετα κριτήρια στην επιλογή των νικητών που θα κερδίσουν τα 10.000 ευρώ του βραβείου, όμως πρέπει να τονιστεί ότι αυτό το βραβείο σχεδιάστηκε και για να ενθαρρύνει νέες επιχειρήσεις.
- Οι μη κερδοσκοπικές προσπάθειες θα ληφθούν και αυτές υπόψη ως αιτήσεις, εφόσον τα πιο πάνω κριτήρια ικανοποιούνται και δεδομένου ότι οι δραστηριότητες διεξάγονται με τρόπο παρόμοιο αυτού μιας επιχείρησης.

Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν από αντιπροσώπους του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Στέλιος", ενώ οι φιναλίστ και οι νικητές θα επιλεγούν προσωπικά από το Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr