ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Olympic Air: Μονόδρομος ο εξορθολογισμός του πτητικού έργου

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2013, 14:50 / Ανανεώθηκε 24 Ιουλίου 2013, 14:50
Olympic Air: Μονόδρομος ο εξορθολογισμός του πτητικού έργου
Facebook Twitter Whatsapp

Ο εξορθολογισμός του πτητικού έργου είναι μονόδρομος αναφέρει η Olympic Air σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη διακοπή δρομολογίων της σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κρήτη. 

Ο εξορθολογισμός του πτητικού έργου είναι μονόδρομος αναφέρει η Olympic Air σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη διακοπή δρομολογίων της σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κρήτη

«Η Olympic Air, κάτω από την ιδιοκτησία της Marfin Investment Group (MIG), έχει κάνει τεράστιες προσφορές υπέρ της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με μεγάλες οικονομικές θυσίες.

Ο εξορθολογισμός του πτητικού της έργου αυτή την περίοδο είναι μονόδρομος προκειμένου η εταιρεία να ενισχύσει την προσπάθειά της για βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών ώστε να συνεχίσει το έργο της» αναφέρει.

Καταλήγοντας η Olympic Air αναφέρει ότι οι αποφάσεις της «υπαγορεύονται από την σημαντικά μειωμένη ζήτηση και εάν στο μέλλον, λόγω αλλαγής συνθηκών της αγοράς, φανεί ότι από την μείωση ή διακοπή δρομολογίων δεν καλύπτεται η υπάρχουσα ζήτηση αερομεταφορικών υπηρεσιών ενδεχομένως θα επανεξετάσει τις αποφάσεις της».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις