ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

NP INSURANCE : Τρίμηνα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου με ανταγωνιστικούς όρους

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2013, 13:44 / Ανανεώθηκε 25 Ιουλίου 2013, 17:15
 NP INSURANCE : Τρίμηνα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου με ανταγωνιστικούς όρους
Facebook Twitter Whatsapp
 
Η NP Insurance παρέχει στους ασφαλισμένους της στον κλάδο Αυτοκινήτων την δυνατότητα των 3μηνων ασφαλιστήριων συμβολαίων ήδη από τον Μάρτιο του 2012, προσφέροντας λύσεις ρευστότητας για την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων της κάθε εισοδήματος.

Την στρατηγική της διάθεσης πρωτοποριακών και ευέλικτων προϊόντων υιοθετεί η NP Insurance για το 2013, προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά στους πελάτες της την δυνατότητα των 3μηνων Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Αυτοκινήτου καθώς και την Ασφάλιση Περιουσίας και ειδικότερα αυτήν της ενυπόθηκης κατοικίας.

Η Εταιρία πραγματοποιεί θεαματικά οικονομικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της φερεγγυότητας της και στην υψηλή αποθεματοποίηση. Η NP Insurance κατά τη χρήση του 2012 παρουσίασε σημαντική ενίσχυση των Ιδίων Κεφαλαίων της στα 19 εκατ. ευρώ διαμορφώνοντας υπερεπάρκεια κεφαλαίων της τάξης του 240%, ενώ ο στόχος για το 2013 είναι η περεταίρω ενίσχυση της καθαρής της θέσης σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

3μηνα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου

Η NP Insurance παρέχει στους ασφαλισμένους της στον κλάδο Αυτοκινήτων την δυνατότητα των 3μηνων ασφαλιστήριων συμβολαίων ήδη από τον Μάρτιο του 2012, προσφέροντας λύσεις ρευστότητας για την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων της κάθε εισοδήματος. Η τιμολόγηση των 3μηνων ασφαλιστηρίων αυτοκινήτου γίνεται με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους που διευκολύνουν τους ασφαλισμένους στην πληρωμή των ασφαλίστρων τους, χωρίς να αλλάζουν σε τίποτα οι παροχές και οι καλύψεις που φέρουν τα συμβόλαια τους.

Ασφάλιση ενυπόθηκων κατοικιών

Εδώ και 7 χρόνια η NP παρέχει τα ποιο ανταγωνιστικά πακέτα με τα ποιο οικονομικά ασφάλιστρα στην αγορά με ότι αφορά τα προγράμματα ασφάλισης των Ενυπόθηκων Κατοικιών NP Χρηματοδοτούμενο MINUS, Απλό & PLUS. Τα προγράμματα αυτά αφορούν σε κατοικίες ή γραφεία που έχουν αποκτηθεί με δάνειο από πιστωτικό ίδρυμα και περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες καλύψεις από πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη, σεισμό, πυρκαγιά μετά από σεισμό, φυσικά φαινόμενα και καιρικές καταστροφές, πρόσκρουση οχήματος, ζημιές στην οικοδομή, στάσεις, απεργίες και πολιτικές ταραχές καθώς και κακόβουλες ενέργειες.

 

Αποτελέσματα τριμήνου

Η NP Insurance συνέχισε την κερδοφόρα πορεία της κατά το Α’ Τρίμηνο του 2013 καταδεικνύοντας ότι η Εταιρία διατηρεί την ανοδική της τάση παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς.

H αύξηση της κερδοφορίας σε συνδυασμό με την οριακή υποχώρηση της παραγωγής αυξάνει σημαντικά το περιθώριο λειτουργικής κερδοφορίας της Εταιρίας, ενώ θετικά στα αποτελέσματα συνεισφέρει τόσο η μείωση των λειτουργικών εξόδων όσο και η αύξηση των εσόδων από το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο.

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επισημανθεί ότι η ζημιά που προκλήθηκε από την συμμετοχή της Εταιρίας στο πρόγραμμα ανταλλαγής των Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (PSI) έχει ήδη καλυφθεί ολοσχερώς μέσα από τα καλά αποτελέσματα της χρήσης του 2012.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr