ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζα Κύπρου: Στο 45% το ύψος του κουρέματος

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2013, 13:52 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2013, 18:06
Τράπεζα Κύπρου: Στο 45% το ύψος του κουρέματος
Facebook Twitter Whatsapp

Κυβερνητικοί κύκλοι εκφράζουν την ικανοποίηση τους από το ύψος του κουρέματος καθώς εκτιμούν ότι πρόκειται για "τεραστία επιτυχία" το γεγονός ότι περιορίστηκε κάτω από 50%

 Το κούρεμα στην τράπεζα Κύπρου κλειδώνει στο 45% και ότι το κυπριακό ΥΠΟΙΚ ετοιμάζει διάσκεψη Τύπου, στο πλαίσιο της οποίας θα το ανακοινώσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sigmalive, από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Κυβερνητικοί κύκλοι εκφράζουν την ικανοποίηση τους από το ύψος του κουρέματος καθώς εκτιμούν ότι πρόκειται για "τεραστία επιτυχία" το γεγονός ότι περιορίστηκε κάτω από 50%. Οι ίδιοι κύκλοι, τονίζουν παράλληλα ότι δημιουργείται «άλλος αέρας στην αγορά».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά τη λήξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει μεταρρυθμίσεις σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Στο μεταξύ, επικαιροποιημένο μνημόνιο φέρεται να έδωσε η Τρόικα στο Υπουργείο Οικονομικών. Το νέο κείμενο αναμένεται να μελετηθεί και το Υπουργείο Οικονομικών να υποβάλει τις δικές του παρατηρήσεις.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις