ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επικαιροποιημένο μνημόνιο παρουσίασε η Κύπρος στην τρόικα

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2013, 13:51 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2013, 13:51
Επικαιροποιημένο μνημόνιο παρουσίασε η Κύπρος στην τρόικα
Facebook Twitter Whatsapp

Στο κυπριακό υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται, σύμφωνα με το ΡΙΚ, επικαιροποιημένο μνημόνιο, που ετοίμασε η τρόικα στο πλαίσιο της αξιολόγησης του προγράμματος στήριξης. 

Στο κυπριακό υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται, σύμφωνα με το ΡΙΚ, επικαιροποιημένο μνημόνιο, που ετοίμασε η τρόικα στο πλαίσιο της αξιολόγησης του προγράμματος στήριξης. Επισταμένη μελέτη του μνημονίου θα γίνει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών θα υποβάλει τις δικές του παρατηρήσεις. Στο μεταξύ, ο περιορισμός των δαπανών μεγάλων ημικρατικών οργανισμών και η καλύτερη είσπραξη των εσόδων τους συζητήθηκαν σε συνάντηση της Γενικής Ελέγκτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη με τεχνοκράτες της τρόικας.

Σε δηλώσεις η κυρία Γιωρκάτζη ανέφερε ότι έγινε ειλικρινής συζήτηση με τους εκπροσώπους της τρόικα, οι οποίοι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την υπηρεσία της. Η Γενική Ελέγκτρια εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει κτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία, όπως είπε, είναι καλή για την υπηρεσία της και για τη Κύπρο γενικότερα.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις