ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΣΕΛΠΕ συμμετέχει στη μείωση των τιμών στην εστίαση

Δημοσίευση 4 Αυγούστου 2013, 12:12 / Ανανεώθηκε 4 Αυγούστου 2013, 12:12
Ο ΣΕΛΠΕ συμμετέχει στη μείωση των τιμών στην εστίαση
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος), ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Πολιτείας για να περάσει στον τελικό καταναλωτή η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, προστίθεται στους φορείς που θα πιστοποιούν τα μέλη τους (τις μεγάλες μονάδες λιανικής πώλησης οι οποίες διατηρούν χώρους εστίασης) με το ειδικό σήμα μείωσης των τιμών, που αποκτούν όσες επιχειρήσεις εστίασης συμμετέχουν στη Συμφωνία τιμής και μειώνουν τις τιμές του τιμοκαταλόγου τους τουλάχιστον κατά τα τρία τέταρτα αυτού, σε ποσοστό τουλάχιστον 5%»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος), ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Πολιτείας για να περάσει στον τελικό καταναλωτή η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, προστίθεται στους φορείς που θα πιστοποιούν τα μέλη τους (τις μεγάλες μονάδες λιανικής πώλησης οι οποίες διατηρούν χώρους εστίασης) με το ειδικό σήμα μείωσης των τιμών, που αποκτούν όσες επιχειρήσεις εστίασης συμμετέχουν στη Συμφωνία τιμής και μειώνουν τις τιμές του τιμοκαταλόγου τους τουλάχιστον κατά τα τρία τέταρτα αυτού, σε ποσοστό τουλάχιστον 5%».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σε συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αθ. Σκορδά, ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ κ. Α. Μακρής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο εμπορικός κόσμος που σχετίζεται με την εστίαση θα στηρίξει στη μεγάλη του πλειοψηφία τη Συμφωνία Τιμής και θα μειώσει τις τιμές σε ποσοστό άνω του 5%. Ο κ. Σκορδάς τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του ΣΕΛΠΕ στην προσπάθεια.

Όπως και οι υπόλοιποι φορείς, ο ΣΕΛΠΕ αναλαμβάνει και την ευθύνη του ελέγχου της όλης διαδικασίας ως προς τα μέλη του.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr