ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέσσερις προσφορές στο ΤΑΙΠΕΔ για τα ακίνητα στη Ρόδο

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2014, 19:09 / Ανανεώθηκε 15 Ιουλίου 2014, 19:09
Τέσσερις προσφορές στο ΤΑΙΠΕΔ για τα ακίνητα στη Ρόδο
Facebook Twitter Whatsapp

Τέσσερες επενδυτικές εταιρείες έκαναν δεσμευτικές προσφορές για την αξιοποίηση των ακινήτων στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

Τέσσερες επενδυτικές εταιρείες έκαναν δεσμευτικές προσφορές για την αξιοποίηση των ακινήτων στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για τις εταιρείες: Aegean Sun Investments Limited, Dimand Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων και Κατασκευών, Υπηρεσιών και Συμμετοχών, MA Angeliades Inc. και Ξεν. Τορ. Εμπ. Γεωργ. Οικ. Επιχειρήσεις Ι. Χατζηλαζάρου.

Το Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να αποφασίσει σύντομα για την εγκυρότητα των προσφορών των υποψηφίων και στη συνέχεια θα προβεί στην αποσφράγιση των φακέλων των οικονομικών προσφορών.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr με την εγγραφή νέων ακινήτων. Συνολικά, εντάσσονται 26 νέα ακίνητα, 12 βρίσκονται στην ιστορική περιοχή της Πλάκας, του δήμου Αθηναίων.

Τα υπόλοιπα 14 ακίνητα που αξιοποιούνται, μέσω της πλατφόρμας, αφορούν κτίρια και παραθαλάσσια οικόπεδα σε διάφορες περιοχές της χώρας.