ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαρινόπουλος: Συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών ροδάκινων

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2014, 16:03 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2014, 16:21
Μαρινόπουλος: Συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών ροδάκινων
Facebook Twitter Whatsapp

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., με αφορμή την υπερπαραγωγή του ροδάκινου στη χώρα μας, στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και βοηθά την προώθησή του στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., με αφορμή την υπερπαραγωγή του ροδάκινου στη χώρα μας, στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και βοηθά την προώθησή του στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα με δυναμικό διαφημιστικό πλάνο στα ΜΜΕ και στα social media, με συνεχείς προωθητικές ενέργειες, καθώς και με την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς, € 0,49 το κιλό!

Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σημαντικών ποσοτήτων ελληνικού ροδάκινου στα Σκόπια και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. συνεπής στη μακρόχρονη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες παραγωγούς ροδάκινου στην Κοζάνη, στην Πέλλα και στην Ημαθία και με όχημα τα 874 καταστήματά της σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, προσφέρει τα ελληνικά ροδάκινα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλους τους καταναλωτές!

Με τον τρόπο αυτό, για μία ακόμη φορά, ενισχύει τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους Έλληνες παραγωγούς, τιμά τα προϊόντα της ελληνικής γης και προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα αναμφισβήτητης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.