ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βράβευση για τις καλύτερες ιδέες του «Crazy Business Ideas»

Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου 2014, 16:20 / Ανανεώθηκε 10 Νοεμβρίου 2014, 16:20
Facebook Twitter Whatsapp

Το IST, σε μία ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση βραβεύει την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 τις 3 καλύτερες ιδέες του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας “Crazy Business Ideas”.

Το IST, σε μία ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση βραβεύει την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 τις 3 καλύτερες ιδέες του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας “Crazy Business Ideas” που διοργάνωσε το Κολλέγιο συνεχή χρονιά με στόχο να παροτρύνει νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να για 4η αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη!

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

1o Βραβείο

Ο πρώτος νικητής θα λάβει 5.000€ από το IST ως αρχικό κεφάλαιο επιχείρησης που θα βασίζεται στην ιδέα του, πολλά δώρα από το CU, πλήρη εξοπλισμό μίας θέσης εργασίας από το Πλαίσιο και άμεση εισαγωγή στο πρόγραμμα EkinisiLAB του ΣΕΒ!

2o Βραβείο

Πλήρης υποτροφία για προπτυχιακά προγράμματα στο IST, πολλά δώρα από το CU και άμεση εισαγωγή στο πρόγραμμα EkinisiLAB του ΣΕΒ!

3o Βραβείο

Πλήρης υποτροφία για μεταπτυχιακά προγράμματα στο IST και πολλά δώρα από το CU!

Θέλουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί και σας περιμένουμε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 στο IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο.

Θα παρακολουθήσουμε τις παρουσιάσεις των 6 επικρατέστερων ιδεών του διαγωνισμού και θα αναδείξουμε και βραβεύσουμε τις 3 καλύτερες ιδέες!

Π.Α. έως την Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014, Έλενα Ριζούλη, τηλ. 210 4822222

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr