ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την εικονική βιβλιοθήκη του Cosmotebooks.gr παρουσίασε η Cosmote

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2014, 17:13 / Ανανεώθηκε 17 Νοεμβρίου 2014, 17:13
Την εικονική βιβλιοθήκη του Cosmotebooks.gr παρουσίασε η Cosmote
Facebook Twitter Whatsapp

Με την εικονική βιβλιοθήκη του Cosmotebooks.gr, του μεγαλύτερου online βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα,  πλαισίωσε την χορηγία της η COSMOTE στο TEDxAthens 2014.

Με την εικονική βιβλιοθήκη του Cosmotebooks.gr, του μεγαλύτερου online βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα,  πλαισίωσε την χορηγία της η COSMOTE στο TEDxAthens 2014, που για μία ακόμη χρονιά ήταν χορηγός της πρωτοβουλίας που δημιουργεί, υποστηρίζει, προάγει και αναδεικνύει ιδέες, δράσεις και ανθρώπινες ιστορίες στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσότερα από 1.000 άτομα που παραβρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για το φετινό TEDxAthens, είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν βιβλία από την εικονική βιβλιοθήκη του Cosmotebooks.gr.  Ανάμεσα σε τριάντα τίτλους αγαπημένων συγγραφέων, μεταξύ των οποίων βιβλία και ομιλητών του TEDx Athens 2014, το κοινό μπορούσε να αποκτήσει το βιβλίο της αρεσκείας του μόνο με τρεις κινήσεις, μέσω του ειδικού application COSMOTE Books Fastbuy. 

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, η COSMOTE δημιούργησε το COSMOTE LOUNGE, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 5ο όροφο της μικρής σκηνής στη Στέγη, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις ομιλίες σε οθόνη. Στον ίδιο χώρο, ο Luke Harding, Ανταποκριτής Ξένου Τύπου της Guardian και συγγραφέας του "The Snowden Files", μετά την ομιλία του υπέγραψε τα βιβλία του σε πλήθος θαυμαστών/αναγνωστών του που τον περίμεναν, απευθύνοντάς του ερωτήσεις σχετικά με τη δημοφιλή υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr