ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο «χάρτης» με τα 67 μέτρα- φωτιά του Μνημονίου στον τομέα της φορολογίας

του Μάριου Χριστοδούλου - Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου 2015, 13:59 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2015, 16:22
Ο «χάρτης» με τα 67 μέτρα- φωτιά του Μνημονίου στον τομέα της φορολογίας
Facebook Twitter Whatsapp

Τη «λίστα» με τα 67 προαπαιτούμενα που προβλέπει συνολικά το τρίτο Μνημόνιο στο κομμάτι των φόρων, από τον έλεγχο και την αναδιάρθρωση της φορολογίας σε εισόδημα και ακίνητα μέχρι τις κατασχέσεις οφειλετών και τα νέα μέτρα πάταξης του λαθρεμπορίου, παρουσιάζει σήμερα το «Newpost». 

Τη «λίστα» με τα 67 προαπαιτούμενα που προβλέπει συνολικά το τρίτο Μνημόνιο στο κομμάτι των φόρων, από τον έλεγχο και την αναδιάρθρωση της φορολογίας σε εισόδημα και ακίνητα μέχρι τις κατασχέσεις οφειλετών και τα νέα μέτρα πάταξης του λαθρεμπορίου, παρουσιάζει σήμερα το Newpost

Πρόκειται για δράσεις κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη μπει με το πολυνομοσχέδιο σε ρότα υλοποίησης από την κυβέρνηση για μπορέσει να πάρει 2 δισ. ευρώ της υποδόσης ενώ κάποια άλλα θα έρθουν με νέο σχέδιο νόμου για να ξεκλειδώσει το 1 δις. ευρώ που απομένει από την πρώτη μεγάλη δόση των 26 δισ. ευρώ.

Τα μέτρα αυτά «σκανάρονται» τη δεδομένη χρονική στιγμή από τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών, που κρατούν για κάθε ένα από αυτά σημειώσεις για την πρόοδο τους, προκειμένου στην έκθεση που θα συντάξουν αργότερα και θα παραδώσουν στους επικεφαλής να είναι πλήρως ενημερωμένοι για το τι ακριβώς κάνει η Αθήνα. 

Τα μέτρα του μνημονίου που ξεκινούν από φέτος τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017 είναι: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr