ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Ελλάδα η Corteva Agriscience

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2018, 12:02 / Ανανεώθηκε 14 Νοεμβρίου 2018, 12:02
Στην Ελλάδα η Corteva Agriscience
Facebook Twitter Whatsapp

Με στόχο να είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχος του Έλληνα παραγωγού

Στους Έλληνες παραγωγούς «συστήθηκε» η Corteva Agriscience, η νέα εταιρεία, που φιλοδοξεί να ηγηθεί στον γεωργικό τομέα προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες, στο πνεύμα της σύγχρονης εποχής.

Σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, η εταιρεία παρουσίασε στους Έλληνες αγρότες, γεωπόνους, εμπόρους και επιχειρηματίες, τα καινοτόμα προϊόντα της και τις υπηρεσίες που θα είναι σε θέση να παρέχει, με στόχο να γίνει ένας ισχυρός σύμμαχος για τον Έλληνα παραγωγό.

Η Corteva Agriscience™ προέκυψε από τη συγχώνευση 3 διεθνών κολοσσών του κλάδου των αγροεφοδίων, της Dow Agrosciences, της DuPont Crop Protection και της DuPont Pioneer, ένα εγχείρημα-τομή στον αγροτικό τομέα.

Η «ολοκληρωμένη υποστήριξη» της Corteva Agriscience™ εστιάζει στην παροχή πλήρους σειράς σπόρων και προϊόντων φυτοπροστασίας σε παγκόσμιο επίπεδο και ταυτόχρονα προωθεί καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακής γεωργίας.

Επιπρόσθετα η εταιρεία αποτελεί και μία παγκόσμια δεξαμενή γνώσης, συσσωρευμένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας εργαζομένων, γεωπόνων και ειδικών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, καθοδηγώντας τον σύγχρονο Έλληνα αγρότη ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος της παραγωγής του.

Σε σχετική του δήλωση ο Country & Sales Manager για την Ελλάδα, Κύπρο και το Ισραήλ Γεράσιμος Νικολόπουλος επισήμανε: «Η παρουσία της Corteva Agriscience™ στον ελληνικό γεωργικό κλάδο αποτελεί ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τους Έλληνες αγρότες και γενικότερα τους επαγγελματίες της γεωργίας καθώς εγγυάται την ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους και τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων, προς όφελος των καταναλωτών.

Αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και αφουγκραζόμενοι τις διεθνείς τάσεις, ανοίγουμε νέους δρόμους για την πρόοδο και την ανάπτυξη στους Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι αποτελούν έναν ισχυρό κρίκο στην οικονομία της χώρας».

Ο κ. Paolo Barbieri, Business Director Southern Europe τόνισε: «Η Corteva Agriscience™ είναι προϊόν συγχώνευσης τριών επιχειρήσεων με βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης και αφοσίωσης σε γενιές αγροτών σε όλο τον κόσμο. Ανταποκρινόμενοι στη διεθνή αύξηση της ζήτησης για τροφή και δεσμευόμενοι από τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία και παρέχουμε πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις αποτελώντας μία διαχρονική και ασφαλή επιλογή για τον κάθε παραγωγό».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr