ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Creta Farms: Διαδοχικές συναντήσεις εργαζομένων με θεσμικούς φορείς

Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 4 Σεπτεμβρίου 2019, 14:11
Creta Farms: Διαδοχικές συναντήσεις εργαζομένων με θεσμικούς φορείς
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά και με τους μεγαλομέτοχους της εταιρείας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σειρά επαφών με θεσμικούς φορείς είχαν αυτές τις ημέρες οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, Creta Farms, με στόχο την εξεύρεση λύσης για τη διάσωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Δουλγεράκης, οι εργαζόμενοι Μ. Καραβάνος και Β. Βουμβουράκης, παρουσία και του νομικού εκπροσώπου των εργαζομένων, Αθανάσιου Μαντά, συναντήθηκαν την Κυριακή με τον βουλευτή Ρεθύμνου και υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Τη Δευτέρα συναντήθηκαν με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη, ο οποίος τους συνεχάρη για τον αγώνα τους για τη διασφάλιση των εργασιακών κεκτημένων τους.

Χθες, Τρίτη, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ρεθύμνου και πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, συναντήθηκαν και με τον Δημήτρη Κοντοφάκα, ειδικό σύμβουλο από το γραφείο του Γιάννη Δραγασάκη, που έχει ασχοληθεί με περιπτώσεις επιχειρήσεων όπως της Creta Farms, καθώς και με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Νίκου Παππά, κ. Μελαχρινό. Και οι δύο εξέφρασαν την υποστήριξή τους με κάθε θεσμικό μέσο, ώστε η εταιρεία να διατηρηθεί σε λειτουργία και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη και αντιπροσώπους των πέντε δήμων του νομού Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της Creta Farms, οι συναντήσεις συνεχίζονται και με ελεγκτικούς μηχανισμούς, καθώς και με τους μεγαλομέτοχους της εταιρείας, με στόχο τη βοήθεια στην εξεύρεσης λύσης με παρεμβάσεις, «ο καθένας από την πλευρά του, κάτι που άπαντες υποσχέθηκαν, και σε αυτό ακριβώς το σημείο γίνονται πιέσεις από την πλευρά των εργαζομένων».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr