ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ζήτημα τιμής, η χαμηλότερη!

Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2020, 20:50
Ζήτημα τιμής, η χαμηλότερη!
Facebook Twitter Whatsapp

Με εγγύηση της πιο χαμηλής τιμής σε μια σειρά από προϊόντα πρώτης ανάγκης και με σύγκριση τιμών σε 10.000 προϊόντα, καθημερινά, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει για εμάς, σε μια δύσκολη περίοδο. 

 

Τα τελευταία 10 χρόνια βιώνουμε μια δύσκολη πραγματικότητα. Και πάνω που πήγαμε να ξεφύγουμε, ήρθε η πανδημία να την επιδεινώσει: η οικονομική στενότητα “χτυπάει” όλο και περισσότερους ανθρώπους στη χώρα. Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε τι οικονομίες να κάνουμε, ώστε να αντέξουμε και να τα βγάλουμε πέρα και αυτόν τον χειμώνα. 

Είναι απαραίτητο, όσοι και όσο μπορούμε, να αλληλοϋποστηριζόμαστε για να τα καταφέρουμε. Και να επιβραβεύουμε με την εμπιστοσύνη μας όσες επιχειρήσεις φρόντισαν και φροντίζουν να μας δείχνουν στην πράξη ότι μας σκέφτονται. 

Όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι άνθρωποί της ελέγχουν καθημερινά, μία προς μία, τις τιμές σε 10.000 προϊόντα! Έτσι, με σύγχρονες διαδικασίες και τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούν να βελτιώνουν τις τιμές σε αυτά τα προϊόντα, που φτάνουν στο ράφι. 

Και όχι μόνο αυτό. Όπου δείτε στο κατάστημα ΑΒ το γαλάζιο σήμα με το “thumb up” (σηκωμένος αντίχειρας), να ξέρετε ότι εκεί θα βρείτε τη χαμηλότερη τιμή αγοράς. Εγγυημένα! Ψαγμένα! 

Όλα αυτά, με την κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση ΑΒ. Και σε ένα περιβάλλον όπου τα μέτρα προστασίας από την πανδημία τηρούνται στο ακέραιο - και με το παραπάνω! 

ΣΣ. Οι σκηνές γυρίστηκαν σε κατάστημα εκτός ωραρίου λειτουργίας και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας που αφορούν στα γυρίσματα.