ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Folli Follie: Αποχώρηση με αιχμές της Εrnst & Young από τον έλεγχο των οικονομικών

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2018, 13:43 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2018, 16:18
Folli Follie: Αποχώρηση με αιχμές της Εrnst & Young από τον έλεγχο των οικονομικών
Facebook Twitter Whatsapp

Κατηγορεί την «FF Group δεν συνέδραμε στο έργο των ελέγχων».

Από τις 19 Σεπτεμβρίου, η ελεγκτική εταιρεία Εrnst & Young σταμάτησε τους ελέγχους σε επιλεγμένα κονδύλια της Folli Follie, «λόγω ελλιπούς συνδρομής της εταιρείας στο έργο μας». Αυτό διευκρινίζει η ΕΥ σε σημερινή της ανακοίνωση, ενώ επισημαίνει ότι ποτέ δεν ανέλαβε να ελέξγχει συνολικά τις οικονομικές καταστάσεις του 2017, αλλά μόνο συγκεκριμένα κονδύλια. 

Ολόκληση η ανακοίνωση της ΕΥ έχει ως εξής: 

«Σε συνέχεια πρόσφατων ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων, στα οποία γίνεται αναφορά στο όνομα της Ernst & Young Ελλάς για την υπόθεση της FF Group, θεωρούμε υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η EY, με την από 13 Ιουνίου 2018 σύμβασή της με την "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία" («Εταιρεία»), ανέλαβε τη διενέργεια προσυμφωνημένων διαδικασιών σε συγκεκριμένα κονδύλια των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση του 2017.

Η ΕΥ ποτέ δεν προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας της χρήσης 2017.

Παραπέμπουμε στην από 19 Ιουνίου 2018 ανακοίνωσή μας σχετικά με τα ανωτέρω.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, η ΕΥ γνωστοποίησε στην Εταιρεία τη διακοπή της σύμβασης διενέργειας προσυμφωνημένων διαδικασιών, λόγω ελλιπούς συνδρομής της Εταιρείας στο έργο μας.

Οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρει κάτι διαφορετικό από τα ανωτέρω για την ΕΥ, είναι απολύτως αναληθής και δεν αντανακλά την πραγματικότητα».