8 Σεπτεμβρίου 2022
Δημοσίευση10:57

Επιστροφή στο σχολείο: Ωφεληθείτε με το go4more της Εθνικής Τράπεζας και κάνετε τις αγορές σας… παιχνίδι!

Με τη νέα σχολική χρονιά έρχονται και οι ανάγκες για ένδυση, υπόδηση, σχολικό και οικιακό εξοπλισμό, οργάνωση του νοικοκυριού, συσκευές τεχνολογίας και γκάτζετ.

Δημοσίευση 10:57’
ssswtp1662549503676

Με τη νέα σχολική χρονιά έρχονται και οι ανάγκες για ένδυση, υπόδηση, σχολικό και οικιακό εξοπλισμό, οργάνωση του νοικοκυριού, συσκευές τεχνολογίας και γκάτζετ.

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν στο τέλος τους και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους μαθητές και την επιστροφή τους στα θρανία. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, από τη μια πλευρά οι μαθητές θα συναντηθούν ξανά με τους αγαπημένους φίλους, από την άλλη πλευρά το άγνωστο της νέας σχολικής χρονιάς, επιφορτίζει με άγχος τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και τους γονείς τους. 

Και ειδικά για τους γονείς το άγχος είναι μεγαλύτερο γιατί, με τη νέα σχολική χρονιά έρχονται και οι ανάγκες για ένδυση, υπόδηση, σχολικό και οικιακό εξοπλισμό, οργάνωση του νοικοκυριού, συσκευές τεχνολογίας και γκάτζετ. Βασικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν αλλά να μην επιβαρύνουν κατά πολύ και τον οικογενειακό προϋπολογισμό. 

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Γιατί κάνοντας τις αγορές σας σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος go4more με πιστωτικές κάρτες κερδίζετε το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους, ενώ με τη χρήση χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών το κέρδος σας σε go4more πόντους είναι 5% της αξίας των αγορών σας.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα σας εξασφαλίζει έως 10% κέρδος σε go4more πόντους για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα με την πιστωτική, τη χρεωστική ή την προπληρωμένη σας κάρτα: 

  • Έπιπλα και εξοπλισμός για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο στην ΙΚΕΑ
  • Ό,τι χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο και ακόμα περισσότερα, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας
  • Αθλητικά είδη, τσάντες, παπούτσια και σπορ ντύσιμο στα Intersport 
  • Ρούχα, τσάντες στα προϊόντα ομορφιάς στα καταστήματα Hondos Center

Σημειώνεται ότι οι προσφορές ισχύουν έως και 17/9/2022 για αγορές στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των επιλεγμένων επιχειρήσεων, που διαθέτουν αμέτρητες επιλογές για κάθε σας ανάγκη. 

Επιπλέον πόντοι go4more για το νέο σας laptop

Ταυτόχρονα μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες για τεχνολογικό εξοπλισμό βγαίνοντας κερδισμένοι. Αγοράστε το καινούριο σας laptop από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε το 20% της αξίας του σε go4more πόντους. Η προσφορά ισχύει από 26/08 έως 17/09/2022 για laptop αξίας από €349 και άνω. 

Πώς εξαργυρώνετε τους πόντους go4more

Αν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Με την Εθνική τράπεζα στο πλευρό σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές αποδοτικά και οικονομικά και να μη λείψει απολύτως τίποτα από το κάθε νοικοκυριό.

Επιβράβευση σε κάθε σας αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.


σχετικα αρθρα