ΟΙΝΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ

Νέα συνεργασία της Β.Σ. Καρούλιας με την Nonino

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2017, 18:16 / Ανανεώθηκε 22 Μαΐου 2017, 18:16
Νέα συνεργασία της Β.Σ. Καρούλιας με την Nonino
Facebook Twitter Whatsapp

Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των προϊόντων Grappa Nonino, προχώρησε η Β.Σ.Καρούλιας.

Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των προϊόντων Grappa Nonino, προχώρησε η Β.Σ.Καρούλιας.

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δηλώνει: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την οικογένεια Nonino για την διανομή των διάσημων προϊόντων grappa. Η Νonino είναι γνωστή για την εξαιρετική και ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων της. Η Β.Σ.Καρούλιας θα επιταχύνει την ανοδική τάση των προϊόντων της Nonino στην Ελληνική αγορά, τόσο βασιζόμενη στο δίκτυο της, όσο και με τις ενέργειες που θα σχεδιαστούν. »

Σχετικά με τη Nonino

Την 1η Δεκεμβρίου του 1973, στο Percoto ξεκίνησε μία νέα εποχή για την grappa. Ο Benito και η Giannola Nonino, με σεβασμό στην παράδοση, έφεραν επανάσταση στον τρόπο παραγωγής της grappa και επανα-σύστησαν την κατηγορία, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Δημιούργησαν grappa από μία μόνο ποικιλία, Monovitigno® Nonino, αποστάζοντας τα στέμφυλα της σπάνιας ποικιλίας Picolit ξεχωριστά.

Πρωταρχικός στόχος της οικογένειας Nonino, ήταν και συνεχίζει να είναι η συνεχής βελτίωση. Προσπαθούν ασταμάτητα με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία, να κάνουν την καλύτερη grappa στον κόσμο, με απόλυτο σεβασμό στο έδαφος και στον πολιτισμό, παράγοντας μια grappa τόσο εκλεπτυσμένη, με τόσο πλούσια τα αρώματα του σταφυλιού που θα σαγηνεύει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Η μέθοδος παραγωγής των αποσταγμάτων της Nonino είναι μοναδική στον κόσμο. Η απόσταξη γίνεται σε 66 μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, με σεβασμό στην παράδοση και τους ρυθμούς της βιοτεχνίας. Η παλαίωση των αποσταγμάτων γίνεται σε μικρά βαρέλια (Nevers, Limousin, Gresigne, Ex-Sherry) υπό την αυστηρή επίβλεψη του τελωνείου και του μονοπωλίου.

Σχετικά με την Β.Σ. Καρούλιας

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, μπύρας, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ρoφημάτων και βαλσαμικών ξιδιών και προϊόντων Ελληνικής γαστρονομίας, στη χώρα μας. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr