8 Ιανουαρίου 2021
Δημοσίευση11:42

H CARLO DALI LONDON δημιουργεί πολυτελή και φινετσάτα προϊόντα

Οι τσάντες του πολυτελούς brand είναι μοναδικές και εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά.

Δημοσίευση 11:42’
8ct7j1610106048351

Οι τσάντες του πολυτελούς brand είναι μοναδικές και εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά.

Η CARLO DALI LONDON, το διεθνές luxury brand με έδρα το Λονδίνο απευθύνεται σε όσους θεωρούν πως η πολυτέλεια δεν είναι απλώς μια δήλωση, αλλά τρόπος ζωής. Αυτή την πολυτέλεια μπορεί να την ανακαλύψει κανείς στα εντυπωσιακά προϊόντα της CARLO DALI και συγκεκριμένα στις σικάτες τσάντες και τα μαγευτικά αρώματα.

Οι τσάντες του πολυτελούς brand είναι μοναδικές και εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά. Υφές, κουμπώματα, ραφές, κεντήματα και μοναδικές λεπτομέρειες συνδυάζονται αρμονικά σε κάθε ξεχωριστή τσάντα κα θα συζητηθούν για την αισθητική και για την προσιτή πολυτέλεια του brand. Η CARLO DALI βέβαια, δημιούργησε την απόλυτα κομψή τσάντα, την Dolce Vita Tote Bag, η οποία κλέβει την παράσταση..Η θρυλική Dolce Vita Tote Bag του οίκου CARLO DALI με μεταλλικές αλυσίδες μπορεί εύκολα να φορεθεί στον ώμο σας και να σας ταξιδέψει σαν μία αληθινή Ιταλίδα από τα πολύβουα σοκάκια της Ρώμης μέχρι τα κοσμοπολίτικα σοκάκια του Portofino.

Πρόκειται για μία tote bag υψηλού design και αδιαμφισβήτητα είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να μεταφέρεται τα προσωπικά σας είδη με απόλυτο στυλ. Μία πολυτελής μοντέρνα τσάντα με εσωτερική θήκη και φερμουάρ για όλες τις ώρες με υψηλή ποιότητα κατασκευής που μπορεί να γίνει δική σας από τα 180 ευρώ μόνο γα εσάς στα 120 ευρώ.

Φυσικά , το πολυτελές brand διαπρέπει και στον χώρο των φινετσάτων αρωμάτων. Ένα άρωμα που ξεχωρίζει είναι το BUCEPHALUS. Πρόκειται για ένα άρωμα σύγχρονο με δυτικές επιρροές. Το BUCEPHALUS, είναι μία ήρεμη εκδοχή, που συνδυάζει τριαντάφυλλο, γεράνι, musk και μπαχαρικά. Η ακολουθία από νότες oud προσδίδει διάρκεια, ενώ μόλις αρωματίζουμε, το πατσουλί και το musk αναδύουν ένα μεθυστικό άρωμα με μνήμες από ρούμι.

Απαλό όσο περνά η ώρα και τόσο γλυκό όσο και αποπλανητικό, είναι σίγουρο πως το BUCEPHALUS του οίκου CARLO DALI αποτελεί μία νέα σελίδα στην αρχαία ιστορία των oud αρωμάτων. Είναι το άρωμα για τη σύγχρονη αμαζόνα, την ηρωίδα της σημερινής ζωής που δεν σταματά και καλπάζει με γρήγορους ρυθμούς προς το μέλλον.

Ανήκει στην αρωματική οικογένεια WOODY FLORAL, με νότες κορυφής από λεμόνι, κάρδαμο, κόλιανδρο, νότες καρδιάς από κυπαρίσσι, τριαντάφυλλο, γεράνι, αρτεμισία και νότες βάσης από ρούμι, θυμίαμα, ούντ, μόσχο και θρυλικό πατσουλί.

Ένα μυστικιστικό και ταυτόχρονα μεθυστικό άρωμα ιδανικό για γυναίκες και άνδρες.

Εξερευνήστε την Dolce Vita Tote Bag και το άρωμα BUCEPHALUS στα link που ακολουθούν: Dolce Vita Tote Bag: https://www.youtube.com/watch?v=XjQUYI06fgA BUCEPHALUS: https://www.youtube.com/watch?v=5ZV56GsVeiM