6 Οκτωβρίου 2022
Δημοσίευση23:30

Το φθινόπωρο επιτάσσει πυκνά, πλούσια φρύδια με natural όψη!

Το brow lamination είναι η ανύψωση των φρυδιών, μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading.

Δημοσίευση 23:30’
roaihl1665065068643

Το brow lamination είναι η ανύψωση των φρυδιών, μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading.

Θέλεις να ανανεώσεις κάθε χαρακτηριστικό στο πρόσωπό σου; Ξεκίνα από την ανόρθωση των φρυδιών σου! H beauty expert των επωνύμων, Έλενα Κοκκαλίδου, προσφέρει την ιδανική επιλογή, με τη μέθοδο brow lamination, δίνοντας τους ένα ενιαίο και ομοιόμορφο σχήμα με μεγάλη διάρκεια.

v92lzi1665065068646

Το brow lamination είναι η ανύψωση των φρυδιών, μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. Σου επιτρέπει να ανυψώσεις τις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα γι’ ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα.

Απέκτησε κι εσύ το βλέμμα των ονείρων σου με την ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο, brow lamination, για καλοσχηματισμένα φρύδια που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν το πρόσωπό σου ενώ θα κάνουν το βλέμμα σου πιο φωτεινό, έντονο και σαγηνευτικό.

h2lujb1665065068648

Πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει στους πελάτες της, μέσα από την αισθητική περιποίηση, η Έλενα Κοκκαλίδου διατηρεί έναν ενημερωμένο και πλούσιο λογαριασμό στο Instagram. Μπορείς, πολύ απλά, ν’ απευθυνθείς στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.instagram.com/elenakokkalidou_beautywork/