ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ενυδρεία στο σπίτι… χάρμα οφθαλμών (φωτό)

Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου 2014, 15:39 / Ανανεώθηκε 17 Ιανουαρίου 2014, 15:39
Ενυδρεία στο σπίτι… χάρμα οφθαλμών (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Εντυπωσιακοί υποβρύχιοι οικότοποι, καλά σχεδιασμένοι και αναπτυγμένοι υδρόβια χώροι, με έμφαση στη λεπτομέρεια και με οδηγό τη φαντασία των ιδιοκτητών τους αποτελούν χωρίς αμφιβολία το καλύτερο περιβάλλον για τη ζωή των ειδών που απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μέσα σε ένα από αυτά τα εμπνευσμένα ενυδρεία.

Εντυπωσιακοί υποβρύχιοι οικότοποι, καλά σχεδιασμένοι και αναπτυγμένοι υδρόβια χώροι, με έμφαση στη λεπτομέρεια και με οδηγό τη φαντασία των ιδιοκτητών τους αποτελούν χωρίς αμφιβολία το καλύτερο περιβάλλον για τη ζωή των ειδών που απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μέσα σε ένα από αυτά τα εμπνευσμένα ενυδρεία.

Σχολαστικά τοποθετημένες πέτρες, φυτά προσεκτικά επιλεγμένα, κατάλληλα βρύα και το σκηνικό στο ενυδρείο του σπιτιού είναι έτοιμο να λάβει τα πιο θετικά σχόλια από τους θεατές του.

Το υποβρύχιο design ενυδρείων είναι μια μοναδική μορφή τέχνης που απαιτεί εξαιρετική υπομονή, έντονη προσοχή στη λεπτομέρεια για να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και εξειδικευμένη γνώση της βιολογίας προκειμένου να προβλεφθεί με ακρίβεια πώς θα μπορέσουν είδη και οργανισμοί να ζήσουν σε περιορισμένο χώρο. Γιατί δεν πρέπει μόνο τα σχέδια να είναι οπτικά ελκυστικά αλλά η όλη ιδέα να είναι βιώσιμη, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες προϋποθέσεις ζωής για τους οργανισμούς που θα φιλοξενηθούν μέσα στο γυαλί.

Πηγή: perierga.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr