current views are: 2

29 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση11:02

Αστυνομικός αρνείται να πλησιάσει το σπίτι δαιμονισμένης οικογένειας

Ένα περιστατικό… δαιμονισμού έχει τραβήξει τα βλέμματα στις ΗΠΑ. Μία γυναίκα ισχυρίστηκε ότι η ίδια και τα τρία παιδιά της είχαν καταληφθεί από δαίμονες.

Δημοσίευση 11:02’
αρθρο-newpost

Ένα περιστατικό… δαιμονισμού έχει τραβήξει τα βλέμματα στις ΗΠΑ. Μία γυναίκα ισχυρίστηκε ότι η ίδια και τα τρία παιδιά της είχαν καταληφθεί από δαίμονες.

Ένα περιστατικό… δαιμονισμού έχει τραβήξει τα βλέμματα στις ΗΠΑ. Μία γυναίκα ισχυρίστηκε ότι η ίδια και τα τρία παιδιά της είχαν καταληφθεί από δαίμονες. 

Στην υπόθεση ενεπλάκησαν ένας ιερέας, ένας πνευματιστής, μία υπηρεσία προστασίας ανηλίκων και ένας αστυνομικός διοικητής, ο οποίος αρνείται να πλησιάσει το σπίτι της οικογένειας, μόλις πέσει το σκοτάδι.

Η Λατόγια Άμονς, η οποία μετακόμισε στο Γκάρι της Ιντιάνα με τα τρία παιδιά της και τη μητέρα της το 2011, δηλώνει ότι όλα ξεκίνησαν από σμήνη μυγών που κατέκλυζαν τη βεράντα. Ακολούθησαν περίεργοι ήχοι από το υπόγειο, λασπωμένες πατημασιές στο χαλί και περιστατικά μετεώρισης και βίαιης συμπεριφοράς.

Ο 9χρονος γιος της Άμονς, μάλιστα «περπάτησε ανάποδα σε έναν τοίχο και έφτασε στο ταβάνι» και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Παιδιών της Ιντιάνα που μελετούσαν καταγγελίες για κακοποίηση ή παραμέληση. Όταν ζητήθηκε από το αγόρι να επαναλάβει την πράξη αυτή μπροστά σε γιατρό, είπε ότι δεν μπορούσε.

Η Άμονς ζήτησε τη βοήθεια ενός πνευματιστή, ο οποίος της είπε ότι το σπίτι της «είχε καταληφθεί από 200 δαιμόνια» και τη συμβούλεψε να χτίσει ναούς μέσα στο σπίτι, ενώ εξορκισμούς πραγματοποίησε ένας καθολικός ιερέας. Ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής, Τσαρλς Όστιν δήλωσε στην εφημερίδα Indianapolis Star ότι αρχικά ήταν δύσπιστος. «Τώρα πιστεύω» λέει και αρνείται να πλησιάσει το σπίτι, μόλις πέσει το σκοτάδι.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι είδε αντικείμενα να κινούνται και κατέγραψε τρομακτικούς ψιθύρους. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι δέχθηκε επίθεση σε μικρή απόσταση από το σπίτι και ότι το αυτοκίνητό του κουνιόταν μόνο του μπρος και πίσω. Ο ίδιος τα επισήμανε όλα αυτά στην αναφορά του.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων δεν είχαν πεισθεί. Κλινικοί ψυχολόγοι που εξέτασαν τα παιδιά δήλωσαν ότι ο 9χρονος «είχε εισέλθει σε ένα σύστημα ψευδαισθήσεων που διαιώνιζε η μητέρα του» και ότι «συνήθιζε να κάνει τον δαιμονισμένο όταν δεχόταν προκλήσεις, όταν τον παρέπεμπαν σε κάποιον άλλο ή όταν δεν ήθελε να απαντήσει».

Η υπόθεση έκλεισε τον Φεβρουάριο του 2013. Αργότερα, η οικογένεια μετακόμισε και τα… παράξενα περιστατικά σταμάτησαν.


σχετικα αρθρα