ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έδωσε 35.000 λίρες για μαύρισμα κι έγινε ...πορτοκαλί

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2016, 17:03 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2016, 17:11
Έδωσε 35.000 λίρες για μαύρισμα κι έγινε ...πορτοκαλί
Facebook Twitter Whatsapp

Είναι 21 χρονών κι έχει μια συνήθεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει: Περνάει πάνω από τέσσερις ώρες την ημέρα για να παραμένει μαυρισμένη. Έχει ξοδέψει σε περίπου 35.000 λίρες (σε σολάριουμ κ.α) στο ...χόμπι της. Το αποτέλεσμα είναι το χρώμα της να είναι περίπου ...πορτοκαλί. 

Είναι 21 χρονών κι έχει μια συνήθεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει: Περνάει πάνω από τέσσερις ώρες την ημέρα για να παραμένει μαυρισμένη. Έχει ξοδέψει περίπου 35.000 λίρες (σε σολάριουμ κ.α) στο ...χόμπι της. Το αποτέλεσμα είναι το χρώμα της να είναι περίπου ...πορτοκαλί. 

Η 21χρονη κοπέλα είναι από τη Νότια Ουαλία και μιλώνας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως συχνά οι άνθρωποι σταματούν και την κοιτάζουν στο δρόμο. Υποστηρίζει πως ξεκίνησε τη συνήθεια της 12 χρονων.

Όπως λέει έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν ξερει πως να αλλάξει. Μάλιστα, αστειευόμενη είπε πως ίσως χρειάζεται έναν τόνο προς τα κάτω. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες (από την ιστοσελίδα της SUN) ορισμένες φορές η συνήθεια της, πέρα από το κόστος, έχει κι άλλα αποτελέσματα, όπως να κινδεύει να καίγεται στο χέρι της... 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr