current views are: 9

16 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση15:53

Σοκ: Δείτε πως κατάφερε να δραπετεύσει κοπέλα από τους απαγωγείς της

Κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο κατέγραψε μία συγκλονιστική σκηνή, όταν μία γυναίκα που είχε πέσει θύμα απαγωγής, δραπέτευσε.

Δημοσίευση 15:53’

Κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο κατέγραψε μία συγκλονιστική σκηνή, όταν μία γυναίκα που είχε πέσει θύμα απαγωγής, δραπέτευσε.

Κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο κατέγραψε μία συγκλονιστική, όπου μία γυναίκα που είχε πέσει θύμα απαγωγής, να το σκάει ανοίγοντας το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου που τη μετέφερε και να πηδά στην άσφαλτο ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.

Η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με συνέπεια σε καθημερινή βάση να καταγράφονται δολοφονίες, βιασμοί, απαγωγές και ληστείες κάθε κατηγορίας.

Το ασύλληπτο περιστατικό καταγράφηκε σε βενζινάδικο του Μπέρμιγχαμ, στην Αλαμπάμα, σε απόσταση έξι μιλίων από το σημείο που οι εγκληματίες είχαν απαγάγει τη γυναίκα.

Σύμφωνα με το NBC News, η συμμορία προσέγγισε το θύμα προκειμένου να το ληστέψει. Όταν η γυναίκα είπε πως δεν κουβαλά μετρητά πάνω της, την άρπαξαν με τη βία και την έσπρωξαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, με σκοπό να τη μεταφέρουν σε ειδικό μηχάνημα ανάληψης χρημάτων, ώστε να χρησιμοποιήσει την κάρτα της.

Συγκλονισμένος ο υπάλληλος του πρατηρίου βενζίνης, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι υποπτεύθηκε κάτι όταν ένας άνδρας επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την κάρτα και δεν ήξερε τη διαδικασία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχε μία γυναίκα να τρέχει πανικόβλητη.

Το θύμα έτρεξε μέσα στο κατάστημα και κάλεσε αμέσως το νούμερο της άμεσης ανάγκης, ενημερώνοντας για τον εφιάλτη που είχε ζήσει.


σχετικα αρθρα