ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ότι πιο συγκινητικό έχετε δει: Μητέρα και γιος «χορεύουν» τον τελευταίο τους χορό

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2017, 23:05 / Ανανεώθηκε 23 Μαρτίου 2017, 23:05
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, η Κρίστεν και ο Λουκ Rheault ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, η Κρίστεν και ο Λουκ Rheault ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στην τελετή παραδοσιακά ο γαμπρός χορεύει με τη μητέρα του, μια στιγμή ιδιαίτερα συγκινητική τόσο για τους ίδιους όσο και τους παρευρισκόμενους.

Στο γάμο του ζευγαριού η συγκίνηση ήταν ακόμα πιο μεγάλη. Η μητέρα του Λουκ πάσχει από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση, μια πάθηση που την έχει κάνει εδώ και χρόνια να είναι σε αναπηρικό καροτσάκι μη μπορώντας να κινήσει τα άκρα της.

Ο Λουκ στέκεται στα πόδια του, έτσι ώστε να είναι στο ίδιο ύψος με την μητέρα του και με απαλές κινήσεις, την στριφογυρίζει προσεκτικά, την φιλά και σκουπίζει τα δάκρυα συγκίνησής της.

Η γυναίκα του Kristeen αναφέρει ότι τον ξαναερωτεύτηκε με την τρυφερή αυτή κίνησή του. «Ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα τέσσερα λεπτά της ημέρας. Δεν υπήρχε κάποιος που να μην συγκινηθεί με την πράξη του».

Μετά την τελετή, η μητέρα του Λουκ έφυγε από τη ζωή, όμως θα θυμάται για πάντα ότι έκανε πολύ χαρούμενη την μητέρα του με τον τελευταίο τους χορό. Θα την έχει πάντα στην καρδιά του χαμογελαστή όπως τότε.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr