ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Διψασμένο σκυλάκι ζητά νερό με έναν κουβά στο στόμα από ανθρώπους στη Λίμα

Δημοσίευση 28 Μαρτίου 2017, 18:57 / Ανανεώθηκε 28 Μαρτίου 2017, 18:20
Facebook Twitter Whatsapp

Τετράποδο,  ζητά νερό με έναν κουβά στο στόμα, από τους ανθρώπους στη Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού.

Τα ζώα όλου του κόσμου, μπορούν να βρουν τρόπους να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους. Υπάρχει ένα βίντεο που το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά και έχει γίνει διάσημο προκαλώντας διάφορα συναισθήματα σε όλο τον κόσμο. Δείχνει ένα διψασμένο τετράποδο, να ζητά νερό με έναν κουβά στο στόμα, από τους ανθρώπους στη Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού.

Ο σκύλος βρέθηκε στην περιοχή Τσορίγιος και είναι ένα από τα θύματα που επλήγησαν από τις τελευταίες ξηρασίες της πρωτεύουσας. Η έλλειψη νερού, άφησε πίσω της 75 νεκρούς ανθρώπους και ανάγκασε περισσότερους από 1 εκατομμύριο Περουβιανούς να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η εταιρεία ύδρευσης «Σενταπάλ», ανέστειλε τον εφοδιασμό της περιοχής με πόσιμο νερό στην πρωτεύουσα του Περού, αφού επιβεβαιώθηκε πως είχε μολυνθεί με λάσπη λόγω σοβαρών πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή. Αναφέρεται πως θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν το πρόβλημα.

Προς το παρόν, έχουν εγκατασταθεί τεράστια δοχεία νερού σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε να μοιραστούν το αγαθό οι άνθρωποι. Ακόμη κι έτσι, το άτυχο τετράποδο ανέλαβε μόνο να ζητήσει το νερό που χρειάζεται για να επιβιώσει. Σίγουρα είναι πολύ έξυπνο, με αρκετές ικανότητες και στρατηγική.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr