ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δείτε τι παθαίνουν δύο άντρες όταν τρώνε την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου

Δημοσίευση 28 Μαρτίου 2017, 19:22 / Ανανεώθηκε 28 Μαρτίου 2017, 19:58
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Σιν Ίβανς είναι παρουσιαστής της εκπομπής Hot Ones όπου δοκιμάζει «καυτά» φαγητά απ’ όλο τον κόσμο

Ο Σιν Ίβανς είναι παρουσιαστής της εκπομπής Hot Ones όπου δοκιμάζει «καυτά» φαγητά απ’ όλο τον κόσμο. Ο δεύτερος πρωταγωνιστής του βίντεο, είναι ο Τσίλι Κλάους, ένας Δανός διευθυντής ορχήστρας, ο οποίος τρελαίνεται να δοκιμάζει ότι πιο «δυνατό» καυτερό φαγητό υπάρχει.

Αυτός ο Δανός διευθυντής ορχήστρας είναι τελείως μουρλός. Κάποτε στην ορχήστρα που διευθύνει έδωσε σε όλους τους μουσικούς να φάνε μια πολύ καυτερή πιπεριά και μετά να παίξουν. Για τον Κλάους το να τρως πολύ καυτερή πιπεριά ισοδυναμεί με την αποκάλυψη του αληθινού σου εαυτού.

Στο βίντεο βλέπουμε τους δύο «καυτούς» άνδρες να έχουν μπροστά τους τρεις διαφορετικές πιπεριές. Η μία είναι από την Ινδία και είναι τόσο δυνατή που την βάζουν σαν περίφραξη σε περιοχές που δεν θέλουν να πλησιάζουν ελέφαντες ή να τους περιορίζουν. Φανταστείτε αν τρομάζει ένα ζώο 2-5 τόνους τι μπορεί να κάνει σε έναν άνθρωπο. Αυτή είναι η τρίτη πιο καυτερή της παρέας.

Η κίτρινη λέγεται Trinidad Scorpion Butch T και μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν η πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου. Αυτή την πιπεριά η κάτοικοι του Trinidad δεν την τρώνε. Την χρησιμοποιούν ως μουράγια στις βάρκες τους! Τίποτα δεν ζει εκεί που έχει αλειφτεί το σκάφος με Scorpion.

Και τελευταία το τέρας Φρανκεστάιν των πιπεριών, η Carolina Reaper. O φόβος και ο τρόμος στο κατακόκκινο σώμα μιας πιπεριάς.

Για να καταλάβετε για τι μιλάμε. Το πόσο καυτερή είναι μια πιπεριά μετριέται με τον δείκτη Scoville, ο οποίος μετράει την περιεκτικότητα σε καψαϊκίνη. Το δυνατό ταμπάσκο πιάνει κάποιες χιλιάδες (όχι πάνω από δέκα) μονάδες του δείκτη. Η Trinidad Scorpion Butch T ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο (σύμφωνα με κάποιες μετρήσεις φθάνει και το 1,4 εκ.) και η Carolina Reaper μπορεί να φτάσει και τις 2,2 εκ. μονάδες του δείκτη Scoville!1!!!