ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δεν έχει ξαναγίνει! Έκοψε ένα μόλις εισιτήριο το «Man Down» στην Μεγάλη Βρετανία

Δημοσίευση 5 Απριλίου 2017, 17:01 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2017, 18:28
Facebook Twitter Whatsapp

Ρεκόρ εισπράξεων είχε η ταινία του Σάια Λα Μπεφ Man Down, tπρώτο τριήμερο προβολής. Το ρεκόρ όμως, αυτή την φορά δεν ήταν τα εκατοντάδες εισιτήρια που κόπηκαν, αλλά μόλις το ένα. Την ταινία την παρακολούθησε μόλις... ένας θεατής και ο κινηματογράφος εισέπραξε 7 λίρες.

Ρεκόρ εισπράξεων είχε η ταινία του Σάια Λα Μπεφ Man Down, στο πρώτο τριήμερο προβολής. Το ρεκόρ όμως, αυτή την φορά δεν ήταν τα εκατοντάδες εισιτήρια που κόπηκαν, αλλά μόλις το ένα. Την ταινία την παρακολούθησε μόλις... ένας θεατής και ο κινηματογράφος εισέπραξε 7 λίρες.

Η αλήθεια είναι ότι το φιλμ βγήκε το περασμένο σαββατοκύριακο σε μία μόλις αίθουσα στο Μπάρνλεϊ σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας. Λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησε σε BluRay στην Αμερική κι ενώ την ίδια στιγμή ήταν διαθέσιμο και σε VOD, οπότε το γεγονός ότι βρέθηκε ένας θεατής να το δει, ίσως να είναι και επιτυχία

Το φιλμ του Ντίτο Μοντιέλ έχει τον Σάια στον ρόλο ενός βετεράνου που σε μια μετα-αποκαλυπτική Αμερική αναζητά τον γιο του με την βοήθεια του καλύτερου του φίλου και μιας επιζήσασας που υποδύονται οι Τζάι Κόρτνι, Κέιτ Μάρα ενώ ο Γκάρι Ολντμαν συμπρωταγωνιστεί επίσης στο φιλμ.