ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ρεκόρ επισκεπτών στο φεστιβάλ λάσπης στη Ν.Κορέα

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2013, 15:18 / Ανανεώθηκε 24 Ιουλίου 2013, 15:18
Ρεκόρ επισκεπτών στο φεστιβάλ λάσπης στη Ν.Κορέα
Facebook Twitter Whatsapp
 
Το 16th ετήσιο Φεστιβάλ Λάσπης στη  Boryeong αναμένεται φέτος να ξεπεράσει τα 3 εκ τουρίστες που είχε πέρσι. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι μόνο στα λασπόλουτρα θα συμμετάσχουν 300.000 ξένοι τουρίστες, κατά 22.000 περισσότεροι από πέρσι.

Είναι το παγκοσμίως μεγαλύτερο φεστιβάλ πάλης στη λάσπη ή  λασποθεραπείας.. και προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες. Το φετεινό φεστιβάλ λάσπης ξεκίνησε το Σαββατκύριακο που πέρασε και ολοκληρώνεται στις 28 Ιουλίου  στo Boryeong στο South Chungcheong Province της Νότιας Κορέας.

Το 16th ετήσιο Φεστιβάλ Λάσπης στη  Boryeong αναμένεται φέτος να ξεπεράσει τα 3 εκ τουρίστες που είχε πέρσι. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι μόνο στα λασπόλουτρα θα συμμετάσχουν 300.000 ξένοι τουρίστες, κατά 22.000 περισσότεροι από πέρσι.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε για να προωθήσει τις ευεργετικές ιδιότητες της τοπικής λάσπης και εξελίχθηκε σε ένα ετήσιο πανηγύρι στο οποίο οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων, όπως πάλη και λασπομαραθώνιος.

Φέτος για πρώτη φορά προστέθηκε και μια Famiily Zone στο  χώρο της διοργάνωσης για να ανταποκριθεί το φεστιβάλ στις ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν με τις οικογένειές τους. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις