ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Στον Καναδά περιμένουν την... μπύρα από το χαμένο στοίχημα του Ομπάμα

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2014, 16:12 / Ανανεώθηκε 10 Μαρτίου 2014, 16:12
Στον Καναδά περιμένουν την... μπύρα από το χαμένο στοίχημα του Ομπάμα
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα κασόνι μπύρες στοιχημάτισαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο πρωθυπουργός του Καναδά για το ποιος θα νικήσει στους αγώνες χόκεϊ των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι.

Ένα κασόνι μπύρες στοιχημάτισαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο πρωθυπουργός του Καναδά για το ποιος θα νικήσει στους αγώνες χόκεϊ των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι.

Η ομάδα των γυναικών του Καναδά κέρδισε στον τελικό τις ΗΠΑ με 3-2, ενώ στους άνδρες οι αμερικανοί αποκλείστηκαν από τους Καναδούς στον ημιτελικό. Οι τελευταίοι κέρδισαν το χρυσό στον τελικό με αντίπαλους τους Σουηδούς.

«Πρέπει να είμαι δίκαιος. Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει χάσει και στο παρελθόν στοιχήματα, οπότε πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα με πληρώσει» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο ο Στίβεν Χάρπερ.

Ο Λευκός Οίκος σήκωσε το γάντι: «Δεν γνωρίζω ακριβώς πώς είναι οι διαδικασίες στην παράδοση μπύρας διεθνώς, αλλά να γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξέρει να τηρεί τις υποσχέσεις του όταν χάνει στο στοίχημα. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα ο πρωθυπουργός του Καναδά και το επιτελείο του θα απολαμβάνουν τη γνήσια μπύρα του Λευκού Οίκου» δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Τζος Έρνεστ.

Για την ιστορία, ο καναδός πρωθυπουργός είναι λάτρης του χόκεϊ, έχει μάλιστα γράψει και βιβλίο για το άθλημα.