ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η εκδίκηση της απατημένης - Τον έβγαλε γυμνό στην οροφή του αυτοκινήτου της! (Βίντεο)

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 3 Ιουνίου 2019, 15:45
Η εκδίκηση της απατημένης - Τον έβγαλε γυμνό στην οροφή του αυτοκινήτου της! (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Η σύζυγός του τον έπιασε επ' αυτοφώρω κατά τη διάρκεια ερωτικής του συνεύρεσης σε ξενοδοχείο της πόλης με μία άλλη γυναίκα.

Διπλά θα το σκεφτεί την επόμενη φορά που θα του έρθει η επιθυμία να απατήσει την γυναίκα του. Ο λόγος για έναν νεαρό άνδρα ονόματι Jairo Vargas ο οποίος έγινε θέαμα στην πόλη Μπαρανκουίλα της Κολομβίας, όταν η σύζυγός του τον ξάπλωσε γυμνό πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου της επειδή την απάτησε.

Η σύζυγός του τον έπιασε επ' αυτοφώρω κατά τη διάρκεια ερωτικής του συνεύρεσης σε ξενοδοχείο της πόλης με μία άλλη γυναίκα και αποφάσισε να διακόψει κάθε επαφή μαζί του. Ο ίδιος φανερά μετανιωμένος της είπε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τον συγχωρήσει και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Τότε η νεαρή σύζυγός του, απαίτησε να ξαπλώσει γυμνός πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου της, ώστε να της αποδείξει ότι όντως θα έκανε τα πάντα για εκείνη!

Αυτό και έγινε όπως βλέπουμε και στο σχετικό βίντεο που δημοσιεύει η Dailymail με τον άνδρα να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο του καθώς η συζυγός του τον περιφέρει στο κέντρο της πόλης, ολόγυμνο! 

Τελικά ο άπιστος άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς, τους οποίους δεν συγκίνησε καθόλου το... προσωπικό του δράμα και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς.