ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Μητέρα πήρε αυτόματο πωλητή, τον γέμισε σνακ και αναγκάζει τα παιδιά της να πληρώνουν γι’ αυτά! (εικόνα)

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2020, 02:00 / Ανανεώθηκε 28 Μαΐου 2020, 21:28
Μητέρα πήρε αυτόματο πωλητή, τον γέμισε σνακ και αναγκάζει τα παιδιά της να πληρώνουν γι’ αυτά! (εικόνα)
Facebook Twitter Whatsapp

Σε μία προσπάθεια να «πείσει» τα τέσσερα παιδιά της να τρέφονται πιο υγιεινά και να περιορίσουν τα σνακ μία μητέρα αγόρασε αυτόματο πωλητή και «ανάγκασε» τα παιδιά της να πληρώνουν κάθε σνακ που επιθυμούν.

Πόσοι γονείς δεν δίνουν «μάχη» με τα… βλαστάρια τους για να τα πείσουν να τρώνε πιο σωστά και να καταναλώνουν σνακ, κυρίως τα ανθυγιεινά, με μέτρο. Όμως μία μητέρα πήγε στο… επόμενο επίπεδο αποφασίζοντας πως κουράστηκε να βλέπει τα παιδιά της να τρώνε ανθυγιεινά σνακ και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατά την διάρκεια της καραντίνας, έγιναν λίγο απρόσεκτοι στην διατροφή τους, ενώ τα περισσότερα παιδιά του έδωσαν και... κατάλαβε με τις σοκολάτες, τα γαριδάκια και τα σνακ γενικότερα.

Η οικογένεια της Sarah Balsdon, η οποία μαζί με τον σύζυγό της έχει τέσσερα παιδιά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι, τα πιτσιρίκια ήθελαν κάτι να τσιμπήσουν, το οποίο δεν ήταν και τόσο καλό για την υγεία τους. Έτσι, η νοσηλεύτρια από το Northumberland αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια και αγόρασε ένα μεταχειρισμένο vending machine (αυτόματο πωλητή), το οποίο γέμισε με τις αγαπημένες λιχουδιές των μικρών της.

Μόνο για να μπορέσουν να πάρουν ότι θέλουν, θα έπρεπε να πληρώσουν. Κάτι που θα τα βοηθούσε να αντιληφθούν και την σημασία των χρημάτων και φυσικά να αντιληφθούν πως δεν μπορεί να έχουν ό,τι θέλουν και όποτε το θέλουν. Πως όμως θα έβγαζαν λεφτά; Είτε βοηθώντας στις δουλειές του σπιτιού, είτε ολοκληρώνοντας χωρίς προβλήματα τα διαβάσματά τους.

«Για να δούμε πόσο θα θέλουν τα γλυκά τώρα. Βαρέθηκα από τους τσακωμούς για τα ανθυγιεινά σνακς κατά την διάρκεια της καραντίνας και για αυτό αγόρασα έναν αυτόματο πωλητή. Αν θέλουν γλυκά, θα κάνουν διάφορα πράγματα προκειμένου να κερδίσουν τα χρήματα. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα, αλλά όχι τόσο όσο εγώ», έγραψε η μητέρα των δύο αγοριών και των δύο κοριτσιών. Μάλιστα, για να κάνει το όλο project πιο δίκαιο, εκτός από τις αγαπημένες λιχουδιές των παιδιών, έβαλε και τις δικές της.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr