ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έμαθε πως τον απατά η κοπέλα του και της έκανε πρόταση γάμου... μαζί με τον εραστή της!

Δημοσίευση 7 Απριλίου 2017, 18:11 / Ανανεώθηκε 7 Απριλίου 2017, 18:05
Facebook Twitter Whatsapp

Όταν ο άνδρας του βίντεο ανακάλυψε ότι η κοπέλα του τον απατούσε με έναν άλλο άνδρα, αντί να την χωρίσει οργάνωσε την τέλεια εκδίκηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν ο άνδρας του βίντεο ανακάλυψε ότι η κοπέλα του τον απατούσε με έναν άλλο άνδρα, αντί να την χωρίσει οργάνωσε την τέλεια εκδίκηση.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες φαίνεται ένας άνδρας να γονατίζει μπροστά την αγαπημένη του και να της ζητάει να τον παντρευτεί, την ώρα που εκείνη έχει εκπλαγεί από την απόφασή του.

Μετά από μία αγκαλιά και έναν σύντομο διάλογο που έχει το ζευγάρι στο βίντεο, ο άντρας γονατίζει, πιάνει το χέρι της και ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη είναι αμίλητη, χαμογελαστή, ενώ οι συνάδελφοι της στη δουλειά έχουν μείνει άφωνες.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα ξέρουμε, καθώς την ώρα που εκείνος της έκανε πρόταση γάμου, ξαφνικά στο μαγαζί μπήκε... ο εραστής της.

Η όμορφη γυναίκα, το όνομα της οποία δεν έχει γίνει γνωστό, δεν κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο εκδίκησης των δύο συντρόφων της, καθώς η ίδια χαμογελούσε ακόμη και όταν εμφανίστηκε και ο δεύτερος άντρας.

Ωστόσο, ο τσακωμός δεν άργησε να έρθει με τους δύο άντρες να της φωνάζουν «Τώρα έχεις δύο καλούς άνδρας... την έχει πατήσει».

Μόλις κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε, η ίδια εξαφανίστηκε από προσώπου γης , ενώ οι άντρες αποκάλυψαν πως η άπιστη γυναίκα έβγαινε μαζί τους εδώ και μήνες, ενώ ο ένας εξ αυτών της είχε πάρει δώρο ένα αυτοκίνητο.