ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σοκ: Μαστίγωσαν 100 φορές δυο gay που πιάστηκαν γυμνοί στο κρεβάτι

Δημοσίευση 11 Απριλίου 2017, 23:01 / Ανανεώθηκε 11 Απριλίου 2017, 18:28
Facebook Twitter Whatsapp

Χωρικοί, έπιασαν δυο άνδρες γυμνούς ​στο κρεβάτι, τους έδειραν, τους διαπόμπευσαν και τους τιμώρησαν με 100 μαστιγώματα.

Χωρικοί, έπιασαν δυο άνδρες γυμνούς στο κρεβάτι, τους έδειραν, τους διαπόμπευσαν και τους τιμώρησαν με 100 μαστιγώματα.

Δύο άνδρες πλήρωσαν ακριβό τίμημα για την αγάπη τους στην Ινδονησία, καθώς η σχέση τους δεν ήταν αποδεκτή από τον περίγυρο και τους υπόλοιπους συγχωριανούς τους.

Η αυστηρή κοινωνία στο χωριό Μπάντα Ατσέχ της Ινδονησίας αποφάσισε να ξεπεράσει τη δικαιοσύνη και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, τιμωρώντας με τον αυστηρότερο τρόπο τους δύο άνδρες ηλικίας 20 ετών.

Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία της Σαρίας στις 28 Μαρτίου, οι άνδρες της οποίας τους έπιασε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σε ένα δωμάτιο.

Σύμφωνα με τον νόμο της Σαρίας, η ομοφυλοφυλία στην Ινδονησία τιμωρείται με 100 μαστιγώματα, 100 μήνες φυλάκιση και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Μέσα στο 2016, η αστυνομία της Σαρίας συνέλαβε 339 άτομα, τα οποία δέχθηκαν τις συνέπειες των αυστηρών θρησκευτικών νόμων.

Στην προκειμένη περίπτωση, εκτός από τα δεινά που έχουν υποστεί μέχρι τώρα, διέρρευσε και ένα βίντεο από το δωμάτιο που βρισκόταν γυμνοί οι δύο άνδρες, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr