ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αγόρασαν παλιό τανκ και βρήκαν μέσα ράβδους χρυσού αξίας 2,5 εκατ. ευρώ!

Δημοσίευση 12 Απριλίου 2017, 18:11 / Ανανεώθηκε 12 Απριλίου 2017, 18:11
Facebook Twitter Whatsapp

Την απίθανη στιγμή που δύο συλλέκτες στρατιωτικών ενθυμίων ανακάλυψαν πέντε πολύτιμες ράβδους χρυσού μέσα σε ένα παλιό ιρακινό τανκς που αγόρασαν online καταγράφει ένα απίστευτο βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Την απίθανη στιγμή που δύο συλλέκτες στρατιωτικών ενθυμίων ανακάλυψαν πέντε πολύτιμες ράβδους χρυσού μέσα σε ένα παλιό ιρακινό τανκς που αγόρασαν online καταγράφει ένα απίστευτο βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Νίκ Μιντ και ο Τόντ Σάμπερλεν περίμεναν να βρουν σκουριασμένα όπλα όταν άνοιξαν το ντεπόζιτο βενζίνης του άρματος μάχης, το οποίο είχαν αγοράσει μέσω ebay έναντι 35.000 ευρώ.

Αυτό ωστόσο που αντίκρισαν, όταν ο μηχανικός ξεβίδωσε το κάλυμμα και άρχισε να βγάζει το περιεχόμενο του ρεζερβουάρ, ξεπέρασε ακόμα και τις πιο υψηλές τους προσδοκίες, αφού κάποιος είχε κρύψει εκεί πέντε εξαιρετικά πολύτιμες ράβδους χρυσού.

Λίγες στιγμές πριν την απίστευτη ανακάλυψη, ο Μιντ ακούγεται να συζητά με τους συναδέλφους του τι πρέπει να κάνουν με τα συλλεκτικά όπλα που περίμεναν ότι θα έβρισκαν. Όταν όμως βλέπουν την λάμψη του χρυσού, ο Σάμπερλεν ακούγεται να λέει αποσβολωμένος: «Αυτό σίγουρα δεν είναι όπλο».

Σιγά σιγά, ο μηχανικός αφαιρεί από το όχημα τις ράβδους, τις οποίες πιστεύεται ότι έκλεψαν Ιρακινοί στρατιώτες κατά την εισβολή στο Κουβέιτ το 1990, ενώ ο Μιντ ακούγεται να πανηγυρίζει έξαλλα πίσω από την κάμερα.

Πάντως, αν βιαστήκατε να ζηλέψετε τους δύο συλλέκτες, οι οποίοι εμπορεύονται στρατιωτικά κειμήλια, οφείλουμε να σας πούμε ότι έσπευσαν να παραδώσουν το εύρημά τους στην αστυνομία, όπως εξάλλου ορίζει ο νόμος για αυτού του είδους τα κειμήλια. Όσο για τις ελπίδες να ξαναδούν τον θησαυρό που έπεσε απρόσμενα στην αγκαλιά τους; Αυτές είναι μηδαμινές, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι on camera, ωστόσο δεν θα πάψουν να ονειρεύονται.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr