ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τροχόσπιτο για «γαλαζοαίματους»: Οδηγεί το κάμπινγκ σε άλλο επίπεδο!

Δημοσίευση 2 Μαΐου 2017, 23:02 / Ανανεώθηκε 2 Μαΐου 2017, 19:56
Τροχόσπιτο για «γαλαζοαίματους»: Οδηγεί το κάμπινγκ σε άλλο επίπεδο!
Facebook Twitter Whatsapp

Αδιαμφισβήτητα για πολλούς ανθρώπους το κάμπινγκ δεν αποτελεί το ιδανικό είδος διακοπών. Όταν σκέφτονται, ότι θα πρέπει να αποχωριστούν κάποιες από τις ανέσεις τους, για να βρεθούν κοντά στην φύση, προτιμούν απλά να μην το κάνουν και να βρουν δωμάτιο σε κάποιο νησί.

Αδιαμφισβήτητα για πολλούς ανθρώπους το κάμπινγκ δεν αποτελεί το ιδανικό είδος διακοπών. Όταν σκέφτονται, ότι θα πρέπει να αποχωριστούν κάποιες από τις ανέσεις τους, για να βρεθούν κοντά στην φύση, προτιμούν απλά να μην το κάνουν και να βρουν δωμάτιο σε κάποιο νησί.

Βέβαια, το τροχόσπιτο (De Markies Mobile Home), μπορεί να σας αλλάξει γνώμη, καθώς όχι μόνο δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων, αλλά τα ξεπερνάει.

Όταν, όμως, τα πλαϊνά ανοίγουν, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τις απλές σκηνές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα κάμπινγκ. Το τροχόσπιτο μάλλον προορίζεται για γαλαζοαίματους και αριστοκράτες!

Το τροχόσπιτο έχει μάλιστα και όνομα «De Markies» και είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Πραγματικά, αυτά τα δωμάτια ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr