current views are: 11

2 Μαΐου 2017
Δημοσίευση17:22

Σοκ! Γυναίκα κάνει μπάντζι τζάμπινγκ και καρφώνεται σε πέτρες στο νερό!

Οι δραστηριότητες που είναι γεμάτα δράση και αδρεναλίνη, πάντα ελκύουν τους λάτρεις της περιπέτειας. Από όλες τις επιλογές που υπάρχουν, το μπάντζι τζάμπινγκ είναι ίσως το πιο «εύκολο και προσιτό».

Δημοσίευση 17:22’

Οι δραστηριότητες που είναι γεμάτα δράση και αδρεναλίνη, πάντα ελκύουν τους λάτρεις της περιπέτειας. Από όλες τις επιλογές που υπάρχουν, το μπάντζι τζάμπινγκ είναι ίσως το πιο «εύκολο και προσιτό».

Δραστηριότητες που είναι γεμάτα δράση και αδρεναλίνη, πάντα ελκύουν τους λάτρεις της περιπέτειας. Από όλες τις επιλογές που υπάρχουν, το μπάντζι τζάμπινγκ είναι ίσως το πιο «εύκολο και προσιτό».

 Αρχικά, δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες, αλλά θάρρος και συγκέντρωση ώστε να κάνετε το άλμα. Αυτό σκέφτηκε και η γυναίκα της ιστορίας μας, για να πηδήξει από τη γέφυρα Λα Νέγρα στην επαρχεία της Φλόριντα στη Βολιβία.

Το πρακτορείο Άντιαν Τρεκ, προσέφερε υπηρεσίες περιπέτειας και η γυναίκα σκέφτηκε να τις δοκιμάσει. Έτσι οργανώθηκε μια συνάντηση για να κάνει μπάντζι τζάμπινγκ. Δεδομένου του ότι διοργάνωναν παρόμοιες και άλλες τέτοιες δραστηριότητες για χρόνια, η ίδια τους εμπιστευόταν.

Λίγο πριν κάνει το τελικό άλμα, ένας υπεύθυνος του πρακτορείου, δίνει τις τελικές συμβουλές. Επίσης, κάνει τους τελευταίους ελέγχους ασφαλείας στον εξοπλισμό της γυναίκας.

Από κάποιο θαύμα, η γυναίκα επέζησε από την συγκλονιστική πτώση της στο ρηχό κοίλωμα του ποταμού. Όλοι τρομοκρατήθηκαν βλέποντας τη βουτιά θανάτου. Οι παρευρισκόμενοι θέλησαν να καλέσουν ασθενοφόρο και η γυναίκα που πονούσε πολύ, μεταφέρθηκε στην κλινική της κοντινής πόλης Σάντα Κρουζ ντε λα Σιέρρα, για να εξεταστεί. Οι γιατροί ανέφεραν πως υπέστη μικρά τραύματα και την άφησαν να φύγει μετά από λίγες ημέρες. Το Άντιαν Τρεκ, πλήρωσε τους ιατρικούς της λογαριασμούς. Ανακαλύφθηκε αργότερα, πως παρά τους ελέγχους ασφαλείας, το φρένο του σχοινιού στον εξοπλισμό της γυναίκας, έφυγε.

Ο διευθυντής του πρακτορείου, Ο Όσκαρ Σαντοβάλ, δηλώνει: «Ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Κάποιος έκανε κάτι λάθος. Ελέγχουμε τα βίντεο για να ξέρουμε ποιος ή τι έβγαλε το φρένο του σχοινιού. Είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο σε εμάς. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας.»

Παρόλα αυτά, το βίντεο της πτώσης αποτελεί προειδοποιητική ιστορία για τους ξεναγούς των τουριστών της Βολιβίας.