ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Συγκινητικό: Ένα 5χρονο κοριτσάκι «παντρεύτηκε» τον καλύτερο της φίλο!

Δημοσίευση 29 Ιουνίου 2017, 18:15 / Ανανεώθηκε 29 Ιουνίου 2017, 18:15
Συγκινητικό: Ένα 5χρονο κοριτσάκι «παντρεύτηκε» τον καλύτερο της φίλο!
Facebook Twitter Whatsapp

Από μικρά κοριτσάκια οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται να παντρευτούν τον "πρίγκιπά" τους. Αλλά για ένα πραγματικά άρρωστο κορίτσι αυτό το όνειρο μπορεί να είναι η τελευταία της ευχή.

Από μικρά κοριτσάκια οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται να παντρευτούν τον "πρίγκιπά" τους. Αλλά για ένα πραγματικά άρρωστο κορίτσι αυτό το όνειρο μπορεί να είναι η τελευταία της ευχή.

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου και τελευταία της επιθυμία ήταν να παντρευτεί τον καλύτερο της φίλος.

Η μικρή Ειλεντιθ Πάτερσον παλεύει με τον καρκίνο από την ηλικία των 2 ετών, αλλά μόλις διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σε τελικό στάδιο, η ίδια μαζί με την οικογένειά της, επέλεξαν να κάνουν μια λίστα με όλα όσα θέλει να κάνει, η μικρή, πριν φύγει από τη ζωή.

Το νευροβλάστωμα είναι μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου και η μικρή ανέφερε ότι αυτό που ήθελε περισσότερο, ήταν να παντρευτεί τον 6χρονο φίλο της, Harrison Grier.

Στη λίστα αυτή υπήρχαν, μεταξύ άλλων, ένα ταξίδι στην Disneyland του Παρισιού, να ζωγραφίσει το δωμάτιο της, όλο, με ροζ χρώμα και να επισκεφθεί όλους τους ζωολογικούς κήπους.

Το όνειρο της μικρής έγινε πραγματικότητα, όταν οι δύο φίλοι αντάλλαξαν κολιέ που έγραφαν «καλύτεροι φίλοι για πάντα».

Η μητέρα της μικρής, Γκέιλ Πάτερσον, επισημαίνει: «Οι δυο τους έχουν έναν μαγικό δεσμό. Ο Harrison πάντα έλεγε ότι την αγαπάει και ότι όταν μεγαλώσουν θα παντρευτούν! Η Ειλεντιθ έλεγε σε όλες τις νοσοκόμες ότι θα παντρευτεί τον Harrison»

Στην τελετή παρευρέθηκαν 200 φίλοι και συγγενείς των παιδιών, ενώ από τη μαγική στιγμή δεν έλειπαν… υπερήρωες και πριγκίπισσες.

Η μητέρα προσθέτει: «Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Η μικρή μας είχε τόσο αγωνία για τις ετοιμασίες που είχε ξεχάσει και τον πόνο της και τη στεναχώρια της! Η τελετή είχε 200 φίλους, μέσα στους οποίου είχαμε καλέσει φυσικά υπερ – ήρωες και πριγκίπισσες», ενώ η ίδια θέλοντας να τονίσει πόσο σημαντική ήταν αυτή η τελετή για τη μικρή της κόρη, καταλήγει:

«Αυτές θα είναι οι τελευταίες της αναμνήσεις. Έκλαψα για λίγο αλλά κατάφερα να σταματήσω, Ήταν πραγματικά μία υπέροχη μέρα. Σίγουρα το άξιζε. Η Ειλεντιθ είναι το πιο γενναίο κοριτσάκι στον κόσμο και είναι σίγουρα μία υπερηρωίδα».