ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Εγκαινιάστηκε ο πρώτος οίκος ανοχής με ρομπότ από... σιλικόνη!

Δημοσίευση 10 Αυγούστου 2017, 04:01 / Ανανεώθηκε 9 Αυγούστου 2017, 19:41
Εγκαινιάστηκε ο πρώτος οίκος ανοχής με ρομπότ από... σιλικόνη!
Facebook Twitter Whatsapp

Αποκλειστικό δημοσίευμα βρετανικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει τα εγκαίνια οίκου ανοχής στη Βαρκελώνη, στον οποίο «εργάζονται» πόρνες - ρομπότ, φτιαγμένες από σιλικόνη,

Αποκλειστικό δημοσίευμα βρετανικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει τα εγκαίνια οίκου ανοχής στη Βαρκελώνη, στον οποίο «εργάζονται» πόρνες - ρομπότ, φτιαγμένες από σιλικόνη, οι οποίες μιλάνε κανονικά.

Θέμα χρόνου είναι -σύμφωνα με τον επιχειρηματία που άνοιξε την επιχείρηση, η επέκτασή της και στο Λονδίνο, ενώ απώτερος σκοπός του είναι να ανοίξει από έναν ρομποτικό οίκο ανοχής σε κάθε πρωτεύουσα χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με την Αθήνα να συμπεριλαμβάνεται μέσα στα μελλοντικά σχέδια. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πορνείο, το πρώτο της αλυσίδας που εγκαινιάστηκε στη Βαρκελώνη, οι τιμές για τους πελάτες κυμαίνονται από 90 έως 130 δολάρια, με τα ρομπότ που είναι φτιαγμένα από σιλικόνη, να ικανοποιούν βάσει τιμοκαταλόγου τις επιθυμίες των πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διεύθυνση του συγκεκριμένου οίκου ανοχής είναι γνωστή μόνο για συγκεκριμένη πελατεία, καθώς οι αντιδράσεις από την πλευρά του σωματείου των αληθινών εργαζομένων στους οίκους ανοχής της Ισπανίας ήταν τεράστιες. 

Κάθε κούκλα - ρομπότ κόστισε στην εταιρία για να την αποκτήσει περίπου 4.400 λίρες Αγγλίας. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr