current views are: 7

21 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση19:04

Ιταλοί πέρασαν τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Σάμιουελ Τζάκσον για… μετανάστες

Στην Ιταλία μάλλον δεν βλέπουν πολύ μπάσκετ ή… αμερικανικό κινηματογράφο.

Δημοσίευση 19:04’

Στην Ιταλία μάλλον δεν βλέπουν πολύ μπάσκετ ή… αμερικανικό κινηματογράφο.

Στην Ιταλία μάλλον δεν βλέπουν πολύ μπάσκετ ή… αμερικανικό κινηματογράφο. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως αρκετοί κακεντρεχείς όχι δεν αναγνώρισαν τον Μάτζικ Τζόνσον και τον σταρ του σινεμά Σάμιουελ Τζάκσον, αλλά τους… πέρασαν για «τεμπέληδες μετανάστες που τρώνε τα λεφτά του ιταλικού λαού».

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό το εν λόγω περιστατικό. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ιδιαίτερα γνωστοί φίλοι ψώνισαν από πολυτελή καταστήματα στην τουριστική πόλη Φόρτε Ντέι Μάρμι και μετά είπαν… να ξαποστάσουν σε ένα παγκάκι.

Όπως αναμενόταν οι θαυμαστές έκαναν ουρά για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους και ο Μάτζικ Τζόνσον αποφάσισε να ποστάρει τη φωτογραφία στο Twitter. Όπως αναμενόταν, η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για τους… λάθος λόγους όμως.

Ένας κωμικός, με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, που «πόσταρε» στο Διαδίκτυο: «Με τους πόρους της Boldrini ψωνίζουν στο Forte dei Marmi, Prada με τα δικά μας 35 ευρώ. Μοιραστείτε αυτή την φωτογραφία αν είστε έξαλλοι» (σ.σ. η Laura Boldrini, πρώην εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και νυν πρόεδρος της ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, έχει ιδιαίτερα ανοιχτές απόψεις για το μεταναστευτικό, προκαλώντας τις αντιδράσεις της συντηρητικής και ακροδεξιάς πολιτικής σκηνής).

Πολλοί Ιταλοί, ατυχώς, πίστεψαν πολύ εύκολα την φάρσα και ότι οι μετανάστες ξοδεύουν τα χρήματά τους, για να αγοράσουν ακριβά ρούχα και παπούτσια. Η ανάρτηση προωθήθηκε πάνω από 1.826 φορές και είχε σχόλια, όπως «ντροπή» και «αηδία»…


σχετικα αρθρα