ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο! Ο πρίγκιπας Τζορτζ εκτόξευσε την ζήτηση για… πράσινες φακές!

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2017, 13:01 / Ανανεώθηκε 13 Σεπτεμβρίου 2017, 12:37
Απίστευτο! Ο πρίγκιπας Τζορτζ εκτόξευσε την ζήτηση για… πράσινες φακές!
Facebook Twitter Whatsapp

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν μεγάλη επιρροή στο κοινό, το οποίο, μάλιστα, σπεύδει να υιοθετήσει κάποιες από τις συνήθειές της ή και να αγοράσει ρούχα με τα οποία κατά καιρούς εμφανίζονται η Κέιτ Μίντλετον και τα δύο παιδιά της, τα οποία, πολλές φορές, γίνονται ανάρπαστα.

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν μεγάλη επιρροή στο κοινό, το οποίο, μάλιστα, σπεύδει να υιοθετήσει κάποιες από τις συνήθειές της ή και να αγοράσει ρούχα με τα οποία κατά καιρούς εμφανίζονται η Κέιτ Μίντλετον και τα δύο παιδιά της, τα οποία, πολλές φορές, γίνονται ανάρπαστα.

Αυτή τη φορά, το πανδαιμόνιο προκάλεσε ο 4χρονος πρίγκιπας George, ο οποίος, άθελά του, εκτόξευσε την ζήτηση για… τις γαλλικές πράσινες φακές του Le Puy!

Όλα άρχισαν όταν η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ανέφερε πως το εν λόγω όσπριο σερβίρεται στους μαθητές του σχολείου στο οποίο φοιτά ο μικρός «γαλαζοαίματος», όπου το μενού επιμελείται Γάλλος σεφ

«Έχουμε πάμπολλες παραγγελίες από τους πελάτες μας εδώ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το άρθρο της Daily Mail, κυρίως από εστιάτορες. Οι χονδρέμποροι δέχονται συνεχώς τηλεφωνικές παραγγελίες!», δήλωσε, στο AFP, ο επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης οσπρίων Sabarot, που λειτουργεί στον Άνω Λίγηρα από το 1819.

Όπως εξήγησε, «Αυτό είναι φυσικό επόμενο μόλις ένα επώνυμο πρόσωπο εμφανιστεί με ένα προϊόν. Οι πράσινες φακές του Puy έγιναν επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Βρετανία, που είναι η δεύτερη αγορά μας μετά τη Γαλλία», ενώ εξέφρασε την ελπίδα η «μόδα» του εν λόγω οσπρίου να επεκταθεί και σε άλλες χώρες και διαβεβαίωσε ότι η φετινή σοδειά είναι αρκετή για να καλύψει τη ζήτηση!