ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Βίντεο που διχάζει: Φάντασμα εισβάλει σε σπίτι ή μήπως όχι;

Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου 2017, 18:28 / Ανανεώθηκε 15 Δεκεμβρίου 2017, 18:35
Facebook Twitter Whatsapp

Το σπίτι, που παλαιότερα ήταν νοσοκομείο, έχει κάμερες που κατέγραψαν ένα περίεργο περιστατικό.

Όταν η συζήτηση φτάνει σε ζητήματα όπως η ύπαρξη ή μη ύπαρξη φαντασμάτων υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοί που απορρίπτουν αυτές τις ιδέες και αυτοί που πιστεύουν στα μεταφυσικά φαινόμενα. 

Το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας έρχεται να διχάσει ξανά. Συγκεκριμένα, στο βίντεο από κάμερα στο σαλόνι σπιτιού δείχνει ένα «φάντασμα», μια αέρινη ύπαρξει να περνά μέσα από το παράθυρό και να εξαφανίζεται. 

Το σπίτι, που παλαιότερα ήταν νοσοκομείο, έχει κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό. 

Ο Stephen Lee, ιδιοκτήτης του σπιτιού, παρατηρώντας τις κάμερες και το υλικό που κατέγραψαν, πείστηκε πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο. 

«Όντας σκεπτικός, έψαχνα να δω τι άλλο θα μπορούσε να είναι (σ.σ. η «αέρινη ύπαρξη» που καταγράφηκε) αλλά το σαλόνι μας «βλέπει» στον πίσω ιδιωτικό μας κήπο όπότε δεν υπήρχε τίποτα», ανέφερε. 

Περιέγραψε μερικά από τα παράξενα πράγματα που έχουν συμβεί. Συγκεκριμένα, «όταν το σκυλί ήταν μικρότερο, κουτάβι ακόμα, το έβλεπα στο διάδρομο μερικές φορές να γαβγίζει χωρίς να υπάρχει κάτι». 

Ανέφερε, τέλος, πως «αφού παρακολούθησα το πλάνο ένα δισεκατομμύριο φορές, δέχτηκα τελικά ότι ήταν πιθανό να είναι κάτι υπερφυσικό».

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr