ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πιτσιρικάς κλειδώθηκε σε χρηματοκιβώτιο ενώ έπαιζε κρυφτό!

Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου 2017, 14:03 / Ανανεώθηκε 18 Δεκεμβρίου 2017, 14:03
Πιτσιρικάς κλειδώθηκε σε χρηματοκιβώτιο ενώ έπαιζε κρυφτό!
Facebook Twitter Whatsapp

Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί

Το κρυφτό είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια παγκοσμίως αλλά ορισμένα παιδάκια πραγματικά πρέπει να σταματήσουν να παίζουν.

Γιατί ορισμένα παιδιά είναι πραγματικά… διαβολάκια.

Πάρτε για παράδειγμα ένα 9χρονο παιδί από τη Γερμανία που βρήκε την ιδανική κρυψώνα.

Που κρύφτηκε; Μα φυσικά σε ένα χρηματοκιβώτιο. Ο πιτσιρικάς κατάλαβε σύντομα πως η ιδέα του δεν ήταν και τόσο καλή αφού εγκλωβίστηκε μέσα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Το αγόρι βρισκόταν στο σπίτι του παππού του στο Βερολίνο και έπαιζε με τον μικρό αδελφό του, όταν είδε το άδειο χρηματοκιβώτιο, άρπαξε την ευκαιρία, αλλά η πόρτα έκλεισε και τον κλείδωσε μέσα.

Τα μέλη της οικογένειας βρήκαν τον 9χρονο στο χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα επειδή δεν γνώριζαν τον κωδικό. Ο παππούς, ο οποίος ήταν ο μόνος που γνώριζε τον εξαψήφιο αριθμό, έλλειπε από το σπίτι.

Σύμφωνα με το Sky News η οικογένεια κάλεσε την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες δοκίμασαν κάθε πιθανό συνδυασμό για να ξεκλειδώσουν την πόρτα. Οι πυροσβέστες διοχέτευαν οξυγόνο μέσα από μια ρωγμή στο χρηματοκιβώτιο για να βοηθήσουν το αγόρι. Τρεις ώρες αργότερα ένας από τους πυροσβέστες βρήκε τελικά τον κωδικό και απελευθέρωσε το αγόρι.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr