ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Βίντεο: Έσωσε 54χρονη από φλεγόμενο αυτοκίνητο σε πρατήριο καυσίμων!

Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου 2017, 08:13 / Ανανεώθηκε 19 Δεκεμβρίου 2017, 08:13
Βίντεο: Έσωσε 54χρονη από φλεγόμενο αυτοκίνητο σε πρατήριο καυσίμων!
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά το παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημα ο ευσυνείδητος Μπράιαν, που έχει έξι εγγόνια, πήγε κανονικά στη δουλειά του...

Τη ζωή μιας  μητέρας δύο παιδιών έσωσε ένας γενναίος οικοδόμος στη Βρετανία, ο οποίος έσπευσε με αυτοθυσία να σώσει μία γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της σε ένα πρατήριο βενζίνης. Μάλιστα, την έσωσε λίγα δευτερόλεπτα πριν εκραγεί η αντλία!

Η Τζούλι Νίκλιν είχε βάλει κατά λάθος βενζίνη στο εσωτερικό του Smart της μέσω του αποσπώμενου καπακιού στην απέναντι πλευρά από εκείνη στην οποία βρίσκεται το ρεζερβουάρ.

Όταν γύρισε το κλειδί, τα καύσιμα ανεφλέγησαν με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη. Η 54χρονη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο όχημα, ενώ άλλοι οδηγοί έτρεχαν να σωθούν. Όχι, όμως και ο 54χρονος Μπράιν Τέρνερ, ο οποίος μόλις άκουσε τον δυνατό κρότο της έκρηξης έτρεξε προς το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα για να σώσει την έντρομη γυναίκα, ενώ οι φλόγες του «έγλυφαν» τα χέρια.

«Μόνον φλόγες έβλεπες μέσα στο αυτοκίνητο. Μου φάνηκε ότι κράτησε αιώνες, αλλά ήταν λίγα δευτερόλεπτα», είπε ο ήρωας οικοδόμος. «Μόλις άνοιξα την πόρτα, έγινε νέα έκρηξη και οι φλόγες με έκαψαν στα μπράτσα, τα χέρια και τον σβέρκο. Η γυναίκα ήταν μικρόσωμη κι είχε τραβήξει το κάθισμα κοντά στο τιμόνι, έτσι αναγκάστηκα να τη σύρω έξω. Όταν τα κατάφερα άρχισα να τρέχω σέρνοντάς την. Είχαμε απομακρυνθεί κάπου τρία μέτρα όταν ακούσαμε άλλη μια έκρηξη. Είχε πάρει φωτιά η αντλία»...

Τα ρούχα της 54χρονης δασκάλας είχαν καψαλιστεί, όπως και τα γυαλιά της, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα.

«Πρέπει να του αναγνωρίσουν αυτό που έκανε. Όλοι οι άλλοι έτρεξαν να σωθούν, εγώ δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο, αλλά εκείνος μου έσωσε τη ζωή», είπε η Νίκλιν για τον σωτήρα της. «Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, όλα μου τα ρούχα κάηκαν. Αλλά εγώ σώθηκαν σαν από θαύμα. Θα χρωστώ αιώνια χάρη σ’ αυτόν τον άνθρωπο.»

Μετά το παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημα ο  ευσυνείδητος Μπράιαν, που έχει έξι εγγόνια, πήγε κανονικά στη δουλειά του.