ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η γυναίκα με τους... 6.000 όγκους στο σώμα της!

Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου 2018, 22:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιανουαρίου 2018, 22:34
Η γυναίκα με τους... 6.000 όγκους στο σώμα της!
Facebook Twitter Whatsapp

Όταν ήταν μόλις πέντε ετών, διαγνώστηκε με νευροϊνωμάτωση, πρόκειται για μία σπάνια πάθηση που προκαλεί την εμφάνιση μη καρκινικών όγκων.

Απίστευτη είναι η ιστορία της Λίμπι, η οποία έχει στο σώμα της 6.000 όγκους!

Τα εξογκώματα της προκαλούν μεγάλο πόνο και έντονη φαγούρα. Όταν ήταν μόλις πέντε ετών, διαγνώστηκε με νευροϊνωμάτωση, πρόκειται για μία σπάνια πάθηση που προκαλεί την εμφάνιση μη καρκινικών όγκων. Από την ίδια πάθηση έπασχαν η μητέρα και η γιαγιά της.

Οι όγκοι άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, όταν η Λίμπι μπήκε στην εφηβεία και άρχισαν να επεκτείνονται σε όλο το σώμα της. Η Λίμπι θυμάται πως βίωσε τον ρατσισμό και το bullying λόγω της εμφάνισής της. Οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «σαύρα» και «φρικιό». Χρειάστηκε να αλλάξει μέχρι και το όνομά της από Ελίζαμπεθ σε Λίμπι για να καταφέρει να θάψει τις σχολικές μνήμες του bullying.

Τα πράγματα για εκείνη έγιναν χειρότερα, όταν έμεινε έγκυος. Οι ορμονικές αλλαγές προκάλεσαν τον ταχύτατο πολλαπλασιασμό των όγκων της Λίμπι. Οι πόνοι έγιναν τόσο έντονοι που με δυσκολία μπορεί και να κοιμηθεί. Έτσι, πήρε την απόφαση να χειρουργηθεί για να αφαιρέσει τους όγκους από το πρόσωπο και τον λαιμό της. Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί σε δέκα επεμβάσεις και παρά το γεγονός πως κάποιοι από τους όγκους έχουν επανεμφανιστεί, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ άλλοτε!

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr