ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χιλιάδες like στο «φιλί» Βενιζέλου- Λοβέρδου!

Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου 2012, 16:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χιλιάδες like στο «φιλί» Βενιζέλου- Λοβέρδου!
Facebook Twitter Whatsapp
Μπορεί η πολιτική συμπόρευση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου με τον υπουργό Οικονομίας, Ευάγγελο Βενιζέλο, (που επισφραγίστηκε χτες με την κοινή τους συνέντευξη) να θεωρήθηκε από πολλούς το «φιλί της ζώης» για το ΠΑΣΟΚ, για ορισμένους όμως χρήστες του διαδικτύου ήταν μια αφορμή να... οπτικοποιηθεί κίολας αυτό το «πολιτικό φιλί» με μπόλικη δόση χιούμορ!
Μπορεί η πολιτική συμπόρευση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου με τον υπουργό Οικονομίας, Ευάγγελο Βενιζέλο, (που επισφραγίστηκε χτες με την κοινή τους συνέντευξη) να θεωρήθηκε από πολλούς το «φιλί της ζώης» για το ΠΑΣΟΚ, για ορισμένους όμως χρήστες του διαδικτύου ήταν μια αφορμή να... οπτικοποιηθεί κίολας αυτό το «πολιτικό φιλί» με μπόλικη δόση χιούμορ! Η «αφίσα» που απεικονίζει τον κ. Βενιζέλο να φιλάει στο στόμα τον κ. Λοβέρδο, αντιγράφωντας το concept της διαφημιστικής εκστρατείας της Benetton με τίτλο «Unhate», έχει προκαλέσει σάλο σε Facebook και Twitter. Οι χρήστες αναρτούν μετά μανίας στα προφίλ τους και κάνουν «like» την εν λόγω φωτογραφία επικροτώντας έτσι - με τα ανάλογα χιουμοριστικά σχόλια φυσικά- την «σύμπραξη» των δύο υπουργών.

Εξάλλου, στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ουδείς θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι τα αρχικά των επωνύμων των δύο υπουργών μας δίνουν την μαγική λέξη (στα ελληνικά)... ΛΟ-ΒΕ! Πολλή αγάπη στο ΠΑΣΟΚ.

Α.Γ.